Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Do rozwodu sprawdź adwokata Wojciecha Borowika z Gdańsk Oliwa, poczytaj na innych forach bo dużo ludzi się rozwodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim. Pomógł mi zrozumieć istotę sprawy, a także przygotował mnie odpowiednio do rozprawy. Dziękuję za profesjonalne podejście i zostawiam numer telefonu bezpośrednio do mecenasa: 600365228 .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tych adwokatów jest od groma...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma spokój , kulturę , bystry umysł
mniej słów oznacza lepiej

zgadzam się !jakby kodeks etyki nie obowiązywał - pytania, uwagi wręcz skandaliczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ode mnie również idzie pozytywna opinia dla kancelarii Legal Salutaris a szczególnie dla Pana Krzysztofa . Jeszcze raz dziękuję za pomoc w mojej sprawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi bardzo pomógł w tej trudnej sprawie adwokat Cejrowski. Bardzo dobrze przygotowany, nie do zagięcia. Zaangażowany w sprawę. Zrobił wszystko, co powinien, co mógł, czego się przez te wszystkie lata nauczył, żeby mi pomóc.

Może warto sprawdzić jak to wygląda jeśli chodzi o kancelarię Legalsalutaris . W moim przypadku prowadzili podział majątku i naprawdę udało się uzyskać pozytywne rozstrzygnięcie. Więc jak będą w stanie Twoją sprawę przyjąć to ja mogę Ci ich ofertę polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszamy do Kancelarii Prawnej Temida mgr Danuta Pruchniewska w Gdańsku Wrzeszczu. W okresie panującej epidemii Covid-19 oferujemy darmowe porady prawne on-line oraz telefonicznie. Zapraszamy na naszą stronę internetową https://kancelaria-temida.com/ . Jesteśmy również na Fb: https://www.facebook.com/KancelariaPrawnaTemidaGdansk/
Zapraszamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze polecam Pana Igora Klimkowskiego. Miałam okazję współpracować z nim podczas mojej sprawy rozwodowej. Wykazał się ogromną wiedzą, empatią i zaangażowaniem. Oby więcej było takich adwokatów.

Mi rozwód prowadził adwokat Adam Gautier. Sprawa była mega ciężka i męcząca, a żona udawała niewiniątko. Gdyby nie jego pomoc, pewnie zginąłbym w butach. Mądry i solidny prawnik to podstawa. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko kancelaria http://slowinska-wiecha.pl

Jak szukasz dobrego adwokata na sprawę rozwodową to mi prowadził Wojciech Borowik Na pewno pomoże nawet w ciężkim przypadku.

Potwierdzam. Mecenas Klimkowski to wspaniały prawnik. Bardzo przewidujący i stosujący takie rozwiązania prawne które dorpowadzają do wygranej i złości drugiej strony - mój mąż był wręcz wku.... a jego pełnomoczniczka nie została dopuszczona do głosu. Czułam się po raz pierwszy bardzo bezpieczna. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

również polecam

Mnie rozwodził pan mecenas Igor Klimkowski, jak dla mnie najlepszy specjalista w całym kraju. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak szybko i sprawnie udało nam się przez to przebrnąć. Szczerze polecam, jest świetnym fachowcem i przemiłym człowiekiem.

Również pozytywne słowa ode mnie o mecenasie Igorze Klimkowskim. Wykazał się dużym zaangażowaniem. Byłam bardzo zadowolona z jego usług w szczególności z wygranej sprawy rozwodowej. Warto do mecenasa przedzwonić 600365228 i porozmawiać osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z Gdyni polecam mecenasa Czaplewskiego. Wiele mu zawdzięczam. Na swojej stronie internetowej ma też wiele ciekawych informacji zwłaszcza o alimentach (prowadzi bloga) - https://czaplewski-kancelaria.pl/rozwod-gdynia/

Smutna prawda. Rozwodów jest ogrom. Chyba każdy ma kogoś w rodzinie lub wśród zajmować co się rozwiódł lub rozwodzi. Ja sama byłem u mecenas Roczkowskiej, z Gdyni Świętojańskiej na poradzie w tej sprawie, ale o dziwo okazało się, że w mojej sytuacji rozwód byłby niekorzystny dla mnie finansowo. Dlatego mam uznanie dla pani mecenas za to, że nie chodziło jej o to, żeby zarobić na mnie, tylko żebym na tym najlepiej wyszła. Uważam że takie podejście procentuje, dlatego mogę polecić takiego prawnika z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem bardzo zadowolony z usług prawnych świadczonych przez mecenasa Igora Klimkowskiego. Wysoka jakość obsługi kultura i świetna znajomość tematu w połączeniu z przygotowaniem. Polecam tu numer do niego gdyby ktoś szukał tel. 600365228
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...