Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Nie polecam , uważam , ze zachowanie tej pani na sali sądowej jest poniżej godności sprawowanego urzędu. Reprezentowała byłego męża , nie musi być ani miła ani serdeczna ani delikatna ale etyka narzuca pewne zachowania których ta pani nie zna. cynizm, ironia , bezczelność wręcz wraz z naruszaniem godności drugiego człowieka. Moje dziecko też stawiła przed sądem. Walczyła o to jak lwica i co? nic nie wskórała oprócz traumy dziecka ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam mecenasa Czaplewskiego! Zrobił mi szybki rozwód i wysokie alimenty :) Jego strona: https://czaplewski-kancelaria.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam o nich same dobre opinie. Koleżankę reprezentowali w sprawie rozwodowej i dostała rozwód z orzeczeniem o winie męża i alimenty, także spoko.

totalna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

nigdy w życiu
chyba , że za karę albo z urzędu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Szczecinie można znaleźć adwokata Michała Gajdę, więc ja polecałabym tam się zgłosić. Prowadził rozwód mojej siostry i wszystko poszło zgodnie z zamierzeniami. Adwokat bardzo konkretny i dokładny. Śmiało można się zdecydować na skorzystanie z jego usług.

dokładnie
schizo mój ex np.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Kancelarię na Witominie - adwokatpastwa.pl. Też miałem rozwód i poszło gładko. Generalnie super podejście - całą sprawę załatwiali od deski do deski. Poznałem co prawda tylko 2 adwokatów z tej kancelarii ale prezentowali taki poziom, że reszta zespołu też pewnie nie odstaje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie interesuje jej dobro dziecka tylko dobro zeschizowanego klienta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie , mój wnuk też - płakał cały dzień u matki na kolanach bo jego ojciec ubzdurał sobie zabrać matce dziecko
nieludzkie
i nieludzka osoba z tej pani
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

tu nawet nie o tytuł chodzi, to świetny fachowiec, wielu osobom pomógł

Krzysztof Bilski - adwokat Katowice!!! Warto się do niego udać. Moim zdaniem to jeden z lepszych adwokatów (http://kancelaria-prawna-katowice.eu).

Jeżeli kancelaria Klisz i wsp. ze swoim oddziałem w Gdańsku jest choć trochę na tak dobrym poziomie co Wrocław to nie ma się co zastanawiać i od razu do nich uderzać. Tym bardziej, że mec. Koralewski ze swoim tytułem doktora wyraźnie wyróżnia się na rynku prawniczym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pan adwokat Wojciech Borowik przejechał po moim byłym na rozprawie jak walec :) Mój mąż i jego adwokat bardzo komplikowali sprawę, a jego rodzice i siostra kłamali przez całą sprawę, że męża nie stać na alimenty, mimo to sędzina im nie uwierzyła.

Ja polecam adwokat Magdalenę Frieske - Pszczółkowska ( https://www.kancelaria-frieske.pl ). Adwokat z doświadczeniem i ogromna wiedzą. Nie ma dla niej spraw beznadziejnych i bez rozwiązania. Miałam bardzo trudną sprawę - myślałam, ze będzie ciągnąc sie latami a tu 3 rozprawy i wygrana!! Taktyka obrana przez Pania Mecenas trafiona w punkt. polecam bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się, Polecam adwokat Magdalenę Frieske-Pszczółkowską. Wiedza i umiejętność negocjacji jak również błyskotliwość na sali rozpraw. Pani Mecenas cały czas wiedziała co robi, obrana taktyka przyniosła rezultat jaki chciałem. Wsparcie ze strony Pełnomocnika jest bardzo ważne, ja nie czułem się pozostawiony sam sobie - zawsze czas dla klienta. Polecam bardzo.

Jeśli ktoś szuka kogoś z Gdyni to polecam Panią Małgorzatę http://kancelaria3miasto.pl . Super kobieta bardzo skrupulatna i uczciwa.

jeśli zależy Panu na opanowanym i inteligentnym adwokacie , który jednym pytaniem czy stwierdzeniem zastąpi morze wypocin polecam p. S. Koroluka
proszę spróbować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w życiu nie polecam
jej ironia i bezczelność przynosi wstyd palestrze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem w kłopotliwej sytuacji. Żona złożyła o rozwód z orzeczeniem o mojej winie. Nie mam nic na usprawiedliwienie. Dzieci,bardzo kocham. mimo ,że nie mieszkamy już razem cały czas mam z nimi kontakt jestem dla nich dyspozycyjny w każdej chwili. Żona oczekuje dla siebie wysokich alimentów . Poszukuję dobrego adwokata ,który by mnie z tego zwolnił a w zamian zostawiłbym dzieciom wszystko co posiadamy.Proszę o nazwisko adwokata ,który by się tego wyzwania podjął mimo,że wina jest po mojej stronie.

Inne tematy z forum

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...