Rozwód/podział majatku

Jestem już długo po rozwodzie i szczerze powiem ile rozwodów na plus,tyle dobrych mecenasow. Słynne nazwiska zdzieraja kasę,a tak naprawdę czy znane czy nie można to przejść bez ich pomocy, szczególnie jeżeli rozwodzimy sie bez ozekania o winie. Sama skorzystalam z adwokata , który ani razu sie nie odezwał,bo mieliśmy utalone co,jak i ile...kasa poszła jak psu w d*pę ! Wszystko to ze strachu,lepiej wydać te pieniadze na wycieczkę-odreagowanie po rozwodzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozwód/podział majatku

to po co brałeś adwokata?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Życzę sił wszystkim tym, którzy przeżywają trudne chwile w małżeństwie. Proszę zajrzeć tutaj https://wolczkiewicz.pl/rozwod-warszawa/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Jestem już długo po rozwodzie

Ciesz się ;)

> Słynne nazwiska zdzieraja kasę,a tak naprawdę czy znane czy nie można to przejść bez ich pomocy

zgadza się lecz nikt o tym nie wspomina a wręcz straszy że bez niego nie damy sobie rady a te pajacyki na rozprawach milczą patrząc w sufit
po skasowaniu kilku tysięcy ;/ bo to ich praca i już na początku wiadomo kto ma wygrać więc przegranego papuga milczy

> szczególnie jeżeli rozwodzimy sie bez ozekania o winie

na to trzeba uważać bo tak rozpoczyna się pozew lecz dalej można wymyślać do bólu: alkohol, narkotyki, bezrobocie (choć się pracuje)
nawet molestowanie ( mycie własnego dziecka w wannie ) za co osadzają cię aż do wyjaśnienia (może to trwać kilka lat)
powód nie musi niczego udowadniać (sprawa cywilna)
a pozwany lepiej niech milczy z zagryzionymi wargami

> Wszystko to ze strachu,lepiej wydać te pieniadze na wycieczkę-odreagowanie po rozwodzie.

zgadzam się ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co brałaś rozwód, a nie adwokata...

Pani radca prawny musi mieć mało klientów, skoro pod różnymi nickami jedna osoba na forum jej reklamę robi. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

radca prawny to nie adwokat ,jak sie nie skorzysta to napisać można wszystko .

Małgorzato co mieliście pralkę .lodówkę i tv -ty dostałaś pralkę i lodówkę /70% , a on przechodzone tv /30% ???
ale mi sukces , to juz mogliście sie sami dogadać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy do rozwodu bez orzekania winy również potrzebny jest radca prawny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiem Ci, że lepiej jest mieć pomoc prawną w tych sprawach... chociażby po to aby dopełnić wszelkich formalności z tym związanych, aby nic co zalegało na małżonka nie stało się Twoim problemem.
Moją sprawę o rozwód prowadził Mindykowski z Wrzeszcza, potem jeszcze wygrał mi fajne alimenty od męża bo prawe 40% mojej pensji. Warty polecania, bo zawsze można się do niego dodzwonić, albo oddzwania przynajmniej, człowiek czuje że go nie olewa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

niezły biznes, a co było przyczyną rozwodu ?

Nie dogadywaliśmy się ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wy naiwne jesteście ,adwokaci dogaduja sie pod budka z kebabem ,a na sali starają sie zachować poważna minę by nie wyszlo na jaw ze juz wszysko jest .......................

Ja polecam Kancelarię Prawną Mohylak, moja sprawa rozwodowa i alimentacyjna, została przeprowadzona w sposób szybki, rzetelny i dyskretny. Jestem wdzięczna za zaangażowanie w moją sprawę.

Ja też miałem bardzo trudną sprawę rozwodową, udało się orzec nawet o wine (TFU!) żony. Podczas całego postępowania pomagał mi prawnik wyszukany w sieci (https://firmy.biznes2biznes.com/kancelariarrwasilewski). Sam bym nie dał rady i jeszcze by mi przyszło płącic tej k**** na jej kochasia. Także lepiej pogadać i wydać na prawnika i być wolnym niz skończyć z takim kamieniem uwiazanym...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przykro mi, że to Cię spotkało... W przypadku mojego rozwodu kancelaria https://radcaprawny-trojmiasto.pl/ okazała się strzałem w dziesiątkę. Dzięki poradom udało się sporo ugrać, polecam naprawdę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...