Rybka na Wartkiej

Restauracje

Gdańsk, Wartka 5

jan-ek - opinia (1) Smaczne dania, najtańsze w okolicy. Bardzo miła obsługa. Bywamy tam całą... jan-ek Fish & Chips na szyldzie, a gorszego w życiu nie jadłam (1) Od kilki godzin dręczą mnie skutki zjedzenia dzisiaj najgorszego fish & chips... Agata marnie (2) Jadłam dorsza - nigdzie nie jadłam tak marnie zrobionej ryby a miejsce nas... Małgosia
Świetnie (1) Najlepsze policzki wołowe w życiu. H.K 5 z dużym plusem (1) Deszczową pogodę zrekompensowało mi jedzonko w Rybce na Wartkiej. Tak... Edyta Pysznie i niedrogo (1) Byliśmy z rodzinką jedzenie było bardzo smaczne porcje duże w dodatku nie... MACIEJ polecam (1) Wchodząc do restauracji odczuwa się dobrą energię.Piękny wystrój w kolorze... Beata Doskonała (1) W dniu dzisiejszym gościłam wraz z koleżankami w tym uroczym i zacisznym... Małgorzata Oleszczuk Godna polecenia restauracja rybna (1) Bardzo ciekawe i godne polecenia miejsce na kulinarnej mapie Gdańska.... Tomek Udany projekt Kubickiego! (1) Tak powinna wyglądać nowoczesna smażalnia ryb (nie lubię hasła fish &... Daniel