Rzadko spotykane imiona

Mój synek ma na imię Julian czy ma ktoś jeszcze dzieciaczka o malo popularnym imieniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Rzadko spotykane imiona

A ja jestem Maja. Jak byłam mała to było dla innych baaaardzo dziwne imię, zresztą do teraz czasem ludzie się dziwią albo myślą,że jestem Maria.

Kiedyś nienawidziłam tego imienia,bo zawsze jak się przedstawiałam to ludzie zaczynali nucić Pszczółkę Maję. Nie lubiłam tego zestawu:/
za to teraz bardzo lubię moje imię i denerwuje mnie czasem jego popularyzacja;)-pełno Maj się rodzi.Ech..już nie będę taka oryginalna:P hih

a my jak będziemy mieli córkę to nazwiemy ją Łucja a syn Igor. Nie wiem czy dziwne czy nie-nam się podobają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Hiszpanii też zdaje mi się jest popularne...

noo i czyta sie Hesus:)

Jesus jest bardzo popularne ale w krajach arabskich:)

no ja bym chetnie zdradzila ladne imie risiki ale nie jestem upowazniona:) mi tam sie podoba bardzo:)

Risika ja naprawdę jestem coraz bardziej ciekawa Twojego imienia skoro tak piszesz ;-). A też słyszałam w tv o ludziach co dali na imie Jesus albo Judasz. U nas ksiądz by chyba się nie zgodził.

hehehehe :)))))

Gabriel z meskich bardzo mi sie podoba nie uważam zeby bylo jakieś dziwaczne
poza tym ostatnio byl w You can dance":)
a Maja Pszczólka istnieje naprawde i jest z Gdyni, byla kiedys u Ewy Drzyzgi w Tvn wlasnie przy okazji dziwacznych ale nazwisk
byla też Dolores Miednica:))))to dopiero zestaw

acha sąsiad z bloku to Winicjusz a kidys gdzięs cos kupowalam i wlasniciel firmy mial na imie Wenancjusz czy cos w tym wlasnie rzymskim stylu :)

rety..jestem pelna podziwu dla pomyslowosci ludzi...:D

a a'propos Adolfa - znajoma opowiadała mi, że słyszała w radio, że podobno w Ameryce jakaś para nazwała dziecko Adolf Hitler i zorientowali się, że coś jest nie tak dopiero, jak im cukiernia odmówiła wykonaniu imiennego tortu na trzecie urodziny.

ale nie chce mi się w to wierzyć... (z drugiej strony jak gdzieś by się to mogło wydarzyć to chyba właśnie tylko w Ameryce ;))

no to ja dopiszę kolegów z klasy mojego męża UWAGA:
Wenecjusz
Tyberiusz
Gracjan

to dopiero ewenementy, kiedyś trafił mi się klient któy miał na imię :DŻON (tak własnie pisany)
Blandyna to też dziwaczne imię. dziękuję Bogu i rodzicom za moje Olciowe imie bo je uwielbiam:)

mi tam też się Świętosława podoba i w ogóle te stare imiona... :)

ale dziecku bym się chyba nie odważyła takiego dać, podobnie jak wymienionego przeze mnie wyżej Gościmira ;)

lepiej chyba jednak trochę bardziej neutralne, nie zawsze dziecko musi mieć taki sam gust jak rodzice ;)

no nie twierdze ze jest obraźliwe tylko po prostu mi sie nie podoba:)

dlaczego nie jest obrażliwe ani jakies dziwne po prostu jest historyczne, dla mnie brzmi lepiej niż Sonia które rzeczywiście bardziej pasuje mi dla psa ale na temat gustów wiadomo lepiej nie dystkutować

nie no jakby mnie rodzice nazwali Swietoslawa to pirewsze co bym zrobila po ukonczeniu 18 lat to poleciala zmienic imie:D

Gracjana bardzo mi sie podoba lubie jeszcze Liwia lub Nela wlasnie decydowalam sie miedzy tymi imionami jak wybieraliśmy dla córci
ja mam w klasie uczennice Sławinę bardzo mi sie podoba to imie poza tym fajnie pasuje do tej osoby
mialam znajomych o imieniu Wojmir i Mieszko i ze staropolskich jeszcze Świętosławę- prastare polskie imiona tez moga miec swoj urok:)

my mamy juz Jakuba (imię baaaaaaaaaaaaaardzo popularne) teraz będzie leon lub kajetan :)

Wiper odpisalam Ci na 2 for ;)) hehe moze w pojdynke to jeszcze jako tako ale w polaczeniu z drugim fuuuj.

o Adolfie tez slyszalam ze niby zabronione.jednak ktos kto tak nazwalby synka to chyba cos nie tak z taka osobą....
Risika-ma bardzo fajne imie.bez obaw nazwalabym tak moje dziecko:)

Inne tematy z forum

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...