Elka School zadziwiła mnie już od samego początku kursu teoretycznego- nie sądziłem, że można przekazać wiedzę dotyczącą przepisów ruchu drogowego w tak interesujący sposób.
Część praktyczna była jeszcze większym zaskoczeniem- dostałem namiary na instruktora, który okazał się świetnym nauczycielem. Uważam, że bardzo dobrze przygotował mnie zarówno do egzaminu (który zdałem za drugim razem, za pierwszym popełniłem błąd- nie zachowałem bezpiecznej odległości).
Obsługę klienta oceniam bardzo wysoko. Poziom nauczania- myślę, że tu należałaby się siódemka- ale o tym już pisałem.
Wyposażenie- rewelacja. Rzutnik multimedialny znacząco ułatwia prowadzącemu kurs przekazywanie wiedzy, zaś kursantom- zrozumienie podstawowych zagadnień. Samochód, którym jeździłem był zawsze sprawny.
Mój kurs trwał tak długo ze względu na problemy zdrowotne. Wówczas szkolenie wydłużyło się o jakieś dwa miesiące.
Cena kursu jest taka sama, jak w innych ośrodkach. Która szkoła jednak wlicza w cenę kursu dwie dodatkowe godziny szkolenia praktycznego do wykorzystania przed egzaminem?
Słowem- polecam Elkę School wszystkim, którzy chcą szybko i bez nerwów zdobyć upragnione "prawko".