Rzęsy i zabiegi kosmetyczne-TAK. Fryzjer- NIE

Z usług salonu korzystałam kilkakrotnie(rzęsy- pani Ada, paznokcie, makijaż- pani Wiola) i do tej pory byłam bardzo zadowolona. Tym bardziej przykro mi krytykować Abacosun a moją krytykę kieruję w stronę pana fryzjera (nie pamiętam imienia), który moim zdaniem powinien przejść jeszcze parę szkoleń, zanim zacznie zarabiać. Parę tygodni temu miałam okazję być czesana przez tego pana i odniosłam wrażenie, że jest on kompletnym amatorem, który nie posiada ani wiedzy, ani praktyki. Jakość jego usług reprezentuje żenujący poziom, miałam wrażenie, ze ten pan nie wie kompletnie, co robi. Chciałam, aby wykonał prostą fryzurę, naturalne fale, ale to najwidoczniej go przerosło. Na przemian kręcił moje włosy i je prostował, w efekcie czego bardzo je przesuszył a ja chcąc skrócić jego niekończące się męki, wstałam z fotela, zapłaciłam za usługę 90 zł i poszłam do domu ratować włosy. Musiałam być chyba wtedy w szoku, że zapłaciłam mu za to, co zrobił. Mam nadzieję, że szanowny pan fryzjer zejdzie wreszcie na ziemię i douczy się fachu, bo póki co, zdecydowanie nie polecam powierzać mu swoich włosów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rzęsy i zabiegi kosmetyczne-TAK. Fryzjer- NIE

Dlatego polecam wszystkim Abacosun w GDYNI ;) tam jest Asieńka ;) nie wyjdziesz niezadowolona - sama przetestowałam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0