Rzęsy
Korzystam z usług przedłużania rzęs u Marty od około 3 lat. Poleciła mi ją przyjaciółka,która też jest klientką Marty.Jestem oburzona opinią,że u Marty jest chaos...Zawsze jest na czas,zawsze uśmiechnieta,zawsze miła i nigdy przez tyle lat ani ja ani moje koleżanki ktore korzystaja z przedluzania rzes u Marty nie mialy reklamacji.Rzesy trzymaja sie rewelacyjnie,sa pieknie,starannie wykonane,wiec o jaki chaos tu chodzi,chyba ze o chaos w glowie pani robiacej rzesy w pomieszczeniu obok Marty? Niestety to co ta osoba obok opowiada klientkom slychac, wiec wiem co mowie. Juz nie wspomne ze bywajac w tym gabinecie nieraz slyszalam jak przychodzily klientki na poprawki zalożonych rzęs i jakos nigdy do Marty. Abacosun to nie tylko marka to ludzie-profesjonalnisci,ktorzy pracuja na te markę ale mam wrażenie,że właścicielka gabinetu o tym zapomniała. Dlatego zmienia pracowników a o tych co reprezentują sobą wysoki poziom wykonywanych usług nie dba. Może czas sie nad tym zastanowić? Marta jest rewelacyjna w robieniu rzęs i polecam ją calym sercem!