Re: Rzucanie Palenia metoda komputerowa
Mój mąż palił 17 lat nawet dwie paczki dziennie, plastry pomogły tylko przez tydzień. starał się ograniczać i tak naprawde nie było to skuteczne. Znalazłam ogłoszenie o komputerowej blokadzie, którą stosuje się w przychodzni w Gdyni, przy pogotowiu ratunkowym na ul. Żwirki i Wigury. (niedaleko salonu slubnego Marietta). Pani jak się dowiedziała ile lat palił i jakie ilości zaaplikowała mu kurację nie 20 minutową, ale 30. Efekt tego był taki, że po wyjściu z gabinetu wyrzucił paczkę z ok. 12 sztukami papierosów. Na drugi dzień miał potężny stres w pracy, ale żeby nie stracic tej nadzieji, jadł tik taki, mentosy i gumy do rzucia. Efekt po 7 miesiącach jest taki, że ........mój mąż nadal NIE PALI!!!!!
Dodatkowo strasznie mu śmierdzi JUZ dym z papierosów, oddech palaczy (wyczuwalny podczas rozmowy twarzą w twarz). A poprawił mu się znacznie apeptyt (7 kg do przodu), smak, cera -ma bardzo ładne kolory, zniknęły drobne bruzdki- ma twarz gładziutką, a śpi wyśmienicie nawet do 9 - 10. Kiedys o 6 się budził bo musiał zapalić. dzis wstaje rano do pracy, to dzień zaczyna się od kawy, sniadania, a nie jak kiedyś od papierosa i kawy.
0
0