S-Taxi Corporation

Taxi

Sopot, Stanisława Moniuszki 10

Pricncessa - opinia (1) Nigdy więcej s Taxi a przyjechał stary klamot skoda !!!!! As Taxi ma lepsze... Pricncessa Piotr - opinia (1) Bardzo nieprzyjemni . Zbyt długi czas oczekiwania . Piotr Nie polecam (1) Jechałam z staxi z Gdyni centrum a dokładnie Klub wojenny Riwiera na... Basia
Zle (1) Im dluzej dzialaja na rynku tym gorzej po raz kolejny ledwo na lot zdazylem... Ak Tragedia (1) Kierowca iTaxi oczekiwał obok samochodu i potwierdził odbiór po imieniu. Po... klient iTaxi Najlepsze Taxi w Trójmieście (3) Odkąd jeżdżę S taxi zapomniałam co to brudne i brzydko pachnące taxi ! Zawsze... Paulina porazka (1) kierowca z lapanki chyba nie znal podztawowych ulic w gdyni wszystko wpisywal... jacek Kierowcy nie znają miasta (1) Pieknę samochody ale to nie pomoże gdy za kierownicą siedzi gimbus który nie... stefan Super (1) Bardzo komfortowo i na czas. Luksus za normalne pieniądze . Joanna Limuzyny w cenie taxi (1) Bardzo duże zaskoczenie, miła podróż w nowiutkim Mercedesie. Szybko i... Marcin Najlepsza firma w Trójmieście! (1) Przemili kierowcy, piekne auta i zawsze na czas! Godne polecenia !:) Karolina Number One ! (1) Najlepsza korporacja, ceny troszkę wyższe, ale standard dużo dużo wyższe !!... Michał Rewelacja (1) Wrocilem do Gdyni na wakacje, kolega polecił mi Waszą korporację. Kierowca w... Zbigniew Mega pojazdy !!!! (1) Na ulicach trojmiasta tylko wasze pojazdy widac ! Pelen szacun auta roczniki... Maniek