Polecam (1) Uczelnia, którą moim zdaniem można z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza... Judyta Polecam !!!! (1) Bardzo fajna oferta studiów, świetna atmosfera, panie w dziekanacie i... architektura II stopień (2) dobrze przemyślany program, można zacząć studia magisterskie z architektury... Piotr
Bardzo dobra uczelnia! (1) Świetna kadra, wysoki poziom zajęć i zaangażowania wykładowców, przyjazy... Sylwia Aranżacja i stylizacja przestrzeni (1) Polecam podyplomówkę! :) jestem tegoroczną absolwentką aranżacji i stylizacji... absolwent Polecam mocno! (1) Polecam ssw z całego serca!, naprawdę fajni wykładowcy, widać u nich... Ewelina Nie radze tam chodzić (1) Zaczałem tam kiedyś studia architektury mając za sobą 3 lata praktyki jako... elton Drugi stopień w Sopockiej Szkole Wyższej (2) Zacznijmy od poziomu nauczania, wysoki i bardzo profesjonalny, uczą... Mirek Kulewicz Super szkoła (1) Dużo godzin z języka obcego, praktyki w super firmach. Polecam każdemu. Maja absolwent architektura krajobrazu (1) nie żałuję wyboru, zostało i w głowie, i w rękach ;-) nie zawsze było... Paweł OMIJAC Z DALEKA!!! (3) Szkola Wyzsza a zajecia odbywaja sie w jakims rozklekotanym budynku... Hanna Kierunek BUSINESS AND LANGUAGES (1) Wybiera się ktoś? gg bankrutka - opinia (7) Bardzo drogo, nauczyciele maja lekceważacy stosunek do studentow, uważają nas... bankrutka polecam (1) studiowałam architekturę krajobrazu w SSW w Sopocie i jestem bardzo... Kasia dobra uczelnia (1) ja już kończę studia na SSW. Studiuję architekturę i muszę przyznać, że mają... Pola Kurs Finance & Accounting z językiem niemieckim (1) Uczestniczylem w Kursie Finance & Accounting z językiem niemieckim dla firm z... Michał M Super! (1) skończyłam architekturę wnętrz na SSW i jestem bardzo zadowolona. Poziom jaki... Magda Nie ma się do czego przyczepić (1) Skończyłem studia w zeszłym roku, ekonomia, stacjonarnie. Zajęcia ok, w... Kamil Kurs BPO (1) Kurs Finance& Accounting z językiem niemieckim Monika Sopocka Szkoła Wyższa - polecam! (1) Należę do grona osób zadowolonych - wykwalifikowana kadra, dużo wiedzy... Agnieszka