Krzysiek - ocena (1) Ciekawa Uczelnia, fajni i profesjonalni wykładowcy, i wspaniała atmosfera!... Krzysiek Maciek - ocena (1) Sopocka to uczelnia trzymająca poziom, z bardzo dobrą kadrą Maciek Agata - ocena (1) na uczelni panuje bardzo fajna atmosfera - studiowałam wcześniej na innej... Agata
Ada - opinia (1) Bardzo chwalę sobie studia na tej uczelni - licencjat kończyłam na innej, a... Ada Patryk - opinia (1) Świetna uczelnia Patryk Daria - opinia (1) Bardzo mila atmosfera i jakość nauczania :) Daria Alicyjka - opinia (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad tą uczelnią to naprawdę warto. Jeśli chodzi o... Alicyjka Klaudia - opinia (1) Bardzo przyjazny kontakt z dziekanatem, co jest warte podkreślenia. Zawsze... Klaudia Paula - opinia (1) Wysoka jakość nauczania, wyrozumiałość i ogrom empatii - to wszystko... Paula agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam studiowanie na tej uczelni! studiowalam kierunek... agnieszka B - opinia (1) Z całego serducha polecam!!!! Trzeba się uczyć, ale w miłej atmosferze... B Radek Nowak - opinia (1) Bardzo solidna uczelnia zawodowa. Przyjaźni wykładowcy i Władze Uczelni. Radek Nowak PML - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze studiów w SANSie. jestem na drugim roku... PML MG - opinia (1) Z pełną świadomością szerzonych przeze mnie opinii, wśród mojego grona... MG Kat - opinia (1) Polecam! Studia z przyszłością! Wspaniała kadra nauczycieli akademickich! Kat A - opinia (1) Brak szacunku do studenta. Brak kontaktu. Beznadzieja. A covid ich przerósł A Wiesia - opinia (1) Nauka na wysokim poziomie, w sympatycznej atmosferze. Dużo wykładowców to... Wiesia Maciek - opinia (1) Dużo zajęć z ludźmi z praktyki, szkoła załatwia staże dla studentów w... Maciek Studentka Finansów i Księgowości - opinia (1) Polecam, bez problemu wszystko można załatwić i się dogadać. Uczelnia... Studentka Finansów i Księgowości Uczelnia warta polecenia (1) Właśnie kończę pierwszy rok na kierunku Architektura. Jestem bardzo... Joanna