SCANDIC CZY COCO

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
proszę pomóżcie mi w wyborze sali na wesele. mam dylemat między hotelem Scnadic w Gdańsku (dawny Holiday inn), a Coco w Gdyni. A może byliście ostatnio gdzieś na weselu, gdzie bardzo wam się spodobała sala, to też proszę o podpowiedź i wolałabym żeby bardziej był to Gdańsk (sala na 70-80 osób).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SCANDIC CZY COCO

sama mialam wesele w hotelu nadmorskim w gdyni, serdecznie polecam, piekna sala, profesjonalna obsluga (duza zasluga kelnerow), wypasiony apartament nowozencow, mila niespodzianka od hotelu, zarcie pycha, blisko na plaze. a nad ranem przebywajacy w hotelu, napotkany w holu hotelowym Lou Bega zaintonowal nam "happy marriage to you...". polecam

ja miałam wesele w zeszłym roku w Holiday Inn i było rewelacyjnie, teraz to jest scandic i w sumie trudno powiedziec jak jest ale wydaje mi sie ze wiele sie nie zmieniło. Przepięknie przystrojona sala tzn stoły i krzesła oraz przede wszystkim jedzonko:) Dodatkowo obsługa była naprawde super, nie mieliśmy zadnych zastrzerzeń. Wódkę mieliśmy swoja, Hotel zostawil nasze butelki puste abyśmy widzieli dokładnie ile poszło, nic nie zginęło. Pan, który organizował nam wesele w Hotelu był prawdziwym profesjonalistą ale on już nie pracuje:( i to szkoda. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać, napewno odpowiem:))))

dzięki za odpowiedź, a proszę jeszcze o informację czy organizowaliście sobie też tam poprawiny i na ile osób mieliście wesele oraz czy była orkiestra czy dj ????

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...