NAJLEPSZE W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) robiłam rzęsy już chyba w całym Trójmieście, ale dopiero tutaj spełniłam... Barbara kinia - opinia (1) 20 września byłam w salonie po raz pierwszy teraz umawiam się już kolejny... kinia opinia (1) Jakieś 2 tygodnie temu robiła mi Pani rzęsy na ślub i już raz dziękowałam... Katarzyna
MOJE STOPY (1) Wypielęgnowane, zdrowe stopy są teraz nie tylko podstawą mojego dobrego... iza POGOTOWIE S.O.S. dla wadliwie zaaplikowanych rzęs (1) niniejszym dziękuję P. Tatianie za uratowanie moich zniszczonych rzęs przez... beti KONIEC Z ROZMAZANYMI OCZAMI I TUSZAMI... (1) ... patrzę w lustro i widzę duuuże oczy i taaaakie cudowne rzęsy - rewelacja... Asia Rewelacja (1) Kochane kobietki, jeżeli macie wątpliwości to na prawdę niepotrzebnie. Rzęsy... Kamila Szok! (1) Miłe Panie! Z usługi skorzystałam niedawno i jestem porażona efektem... Anula odkywanie swojej kobiecości (1) Pani Tatiana bardzo profesjonalnie podeszła do wykonywanego zabiegu, który... Anetka zdecydowanie warto ! (1) Polecam usługi Pani Tatiany. Jestem bardzo mile zaskoczona naturalnością... Paulina