SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :)

Witam wszystkich czytających :)

28letnia wesoła gadatliwa singielka z Gdańska z silną potrzebą wysiłku fizycznego poza kobietkę najchętniej również singielkę która w godzinach popołudniowych ma czas i motywację do wspólnych ćwiczeń na siłowni... a potem może jakaś kawa czy coś :P :)

dlaczego singielka poszukiwana - ze względu na ilość wolnego czasu :) tylko tyle :)

pozdrawiam bardzo serdecznie
ANka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :)

"...WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :) "

Pozwolę sobie zapytać: gdzie oprócz siłowni będziecie się pocić ?

;))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :)

POD PACHAMI MÓJ DROGI.... :)
GŁUPIE PYTANIE GŁUPIA ODPOWIEDZ
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albert Einstein twierdził, że "nie ma głupich pytań, są tylko głupi ludzie".
Zazwyczaj jestem ostrożna z wyciąganiem tak daleko idących wniosków.

Jest jednak inne przysłowie...
" nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi".
Nie ma głupich pytań oznacza, że nawet złe pytanie, o ile uzyskamy na nie mądrą odpowiedź czyni nas mądrzejszymi. Tylko głupie odpowiedzi są złe, niewłaściwe. Nawet z pytań uznawanych za "głupie" można coś wynieść.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

a czytałeś/łaś pytanie że twierdzisz że nie jest głupie ????

cytaty ze słownika każdy może przytoczyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale z drugiej strony, co go to ...rwa obchodzi?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

~ANka Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi bardziej o to przy jakiej czynności a nie w jakim miejscu na ciele. Poza tym oszczędzaj Caps Lock.

Sissel jestem pod wrażeniem Twojego wywodu. :)

~kosmo forum jest po to żeby dyskutować. Poza tym pytanie miało żartobliwy charakter więc niepotrzebnie się bulwersujesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Anka:
Twój anons zawiera - być może niezamierzony - podtekst, co Cross doskonale wyłapał.
".. i nie tylko" może oznaczać, ze oprócz siłowni i kawy dopuszczasz równiez np. wspólne zakupy.
Ale równie dobrze mogło oznacząć, że planujesz WSPÓLNIE z poszukiwaną osobą pocić się również w innych miejscach niż siłownia.
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek.
Osoby sparowane równie dobrze przecież mogą mieć dużo wolnego czasu (bo są np. niepracujące)

Paniała?

A mnie się wydaje, że głodnemu i chleb na myśli, erotoman zawsze ma takie skojarzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Twój anons zawiera - być może niezamierzony - podtekst, co Cross doskonale wyłapał.
".. i nie tylko" może oznaczać, ze oprócz siłowni i kawy dopuszczasz równiez np. wspólne zakupy.
Ale równie dobrze mogło oznacząć, że planujesz WSPÓLNIE z poszukiwaną osobą pocić się również w innych miejscach niż siłownia.
Szczególnie, że kierujesz anons do singielek."

Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.

;))

Ja tam nie wiem, czy zboczenie jest zabawne? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Spróbuj sam(-a) to się przekonasz :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Chociaż jedna osoba...

Nie jedna ale dwie.
Ale Yeti-erotomani tak mają :)

"Ja tam nie wiem, czy zboczenie jest zabawne? :)"

Zboczenie nie jest zabawne ale to że ktoś wszędzie widzi zboczenia jest bardzo zabawne.
Bardzo mnie rozczarował powyższy wpis. Zabrakło inwencji do dyskusji to zaczęły się bluzgi.

Podpisano: Yeti-erotoman.

:)

Yeti-erotomanie? - tak sobie do uszka szepcecie? Nie no ok?
Skoro to was podnieca...

W internecie pełno jest zboczeńców, świat udźwignie jeszcze dwóch :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@kosmo:
Jeśli OBOJE to z definicji nie pedały.
Co najwyżej (hipotetycznie) możemy być pedałami OBAJ :)

^A mnie się wydaje, że głodnemu i chleb na myśli, erotoman zawsze ma takie skojarzenia
Jak ktoś jest głodny, to nie tylko o chlebie myśli.

A moje pytanie do Ciebie:
Skąd tyle wiesz o erotomanach i pedałach? Co masz przeciwko nim? Czy bolą Cię upodobania inne niż własne?
Wygląda na to, że jesteś Homofobem.
Widzicie Sadyl i Cross jest już nas Trzech.

^Chociaż jedna osoba potrafi wychwycić zabawny podtekst.
Nie tylko jedna. Jest nas więcej:)))

^ a czytałeś/łaś pytanie że twierdzisz że nie jest głupie ????
Ja przeczytałem dwukrotnie i za ch@lerę nie znalazłem głupiego pytania, a jeśli jest to wskaż. Proszę.

^cytaty ze słownika każdy może przytoczyć
Słowniki są dla ludzi i należy z nich korzystać ze zrozumieniem.

"a czytałeś/łaś pytanie że twierdzisz że nie jest głupie ???? "

Owszem przeczytałam. W przeciwnym wypadku nie odniosłabym się do Waszej "rozmowy".
Kiedy 3-letnie dziecko pyta " a dlaczego?" " a co to?" dość często można usłyszeć odpowiedź "nie zadawaj głupich pytań". Tyle , że to nie pytanie jest pozbawiaone sensu, lecz jego adresat nie potrafi logicznie na nie odpowiedzieć.
Postawienie pytanie wynika z niewiedzy, ciekawości, zaintrygowania lub nawet nieuczciwości. Jednak zawsze ma na celu zaspokojenie pobudek z których wynikało.
Konkluzja: prowadzi do poszerzenia wiedzy. W tym przypadku do zaspokojenia ciekawości Crossa :)

Tylko głupiec nie ma odwagi przyznać się do niewiedzy. Człowiek mądry zazwyczaj ma do tego faktu spory dystans.
Masz rację- każdy może przytoczyć cytat, sztuką jest go rozumieć.

boże a ja chciałam TYLKO poznać osobę chętną do wspólnych ćwiczeń ... o czym WY ludzie piszecie... po jaką cholerę ? odbiegacie od tematu anonsu!!!! Jeśli nie jesteście kobietami chętnymi do wspólnych ćwiczeń na siłowni to po co piszecie ??? jaki to ma cel ???

Napisałem powyżej o - być może niezamierzonej - dwuznaczności Twojego ogłoszenia. Cross to wyłapał i spróbował doprecyzować.
Na co Kosmo zaczął(-ęła) drążyć temat preferencji seksualnych Crossa i moich.
Tak niestety bywa - to forum dyskusyjne a nie tablica ogłoszeń. Musisz liczyć się z tym, ze jedno ogłoszenie może generować wątek składający się z setek wpisów kompletnie niezwiązanych z założeniem Autora :)

Gdybyś śledziła Forum wczęsniej - wiedziałabys o tym.

Z drugiej strony - taki "żyjący" wątek daje Ci większe szanse, że prędzej czy później odezwie się ktoś, do kogo adresowałaś swój pierwszy post.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Anka, bo to są trójmiejskie TROLLE, co wpiertalają się w każdy wątek.

Poprzeglądaj forum, to zobaczysz, że wszędzie jest ich pełno, w dodatku ciągle te same osoby.

Zwróć też uwagę, że gdy jedna z nich coś napisze, to te same osoby zaraz potwierdzają - taki układ, kumasz?

Siedzi sobie na forum kilka trolli, bo siedzenie tutaj jest dla nich całym sensem ich bytu.

kosmo... hahahaha dobre :):):)

przeczytałam wątki ale nadal nie widzę ich słuszności na tym poście...

Ale dla nich to jest bez znaczenia Anka i tak zatrollują tobie ten wątek, choćby dla tego, że im się nudzi. Trolle takie właśnie są - najpierw się gdzieś wpiertolą, a później szczekają, że przecież tak można, bo "chcieliśmy się tylko zapytać"
Za kilka godzin Trolle (ich nicki są już tobie znane) znów się zgromadzą - największy wysyp jest w godzinach popołudniowych i trwa aż do późnego wieczoru.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niesmiało zauważam, że ty również nie wniosłe(-a)ś nic w temacie meritum wątku.

Dało mi coś do myślenia i ze względu na to, że jestem wzrokowcem trochę poszukałem.
I znalazłem:
Vel ~kosmo, to nasz dobry znajomy ~mrob.
I już wszystko jasne.
Po prostu miód malina:)))

~kosmo
właśnie widać kto tu jest trollem ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

> udajecie Padałów erotomanów

Kto udawał pedała albo erotomana?
Ty wpadłes na pomysł, żeby przykleić te etykietki na podstawie sobie tylko znanych przesłanek.

> Yeti

Dlaczego Yeti to kilka osób wie. Ty nie musisz.

Sam przekierowałeś wątek na bluzgi i osobiste wycieczki i czepiasz się o trolowanie?
Stuknij się łeb, chłopie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ja mam sie stuknąć, to ty nie wpertalaj sie w czyjeś wątki i nie trolluj jak burak.

Yeti, to kilka osób wie.... takie zboczenia macie? W tajemnicy nazywacie się Yeti-erotomani? W takim wypadku, rzeczywiście nawet nie chcę o tym wiedzieć.

Idź buduj komin do gazu ze zwykłej blachy :)
Ten kto tak robi, sam się powinien stuknąć i to porządnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak chcecie pertolić o bzdetach, to idźcie Haydparku - tam możecie rozmawiać nawet o Yeti-Erotomanach - sobie samych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ANce zacytuję autoreklamę ~kosmo vel ~mrob'a:
"Jestem kulturalnym, eleganckim, szarmanckim facetem z dużym poczuciem humoru"

I przepraszam Cię ANka za taki rozwój Twojego wątku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sadyl, autoreklama mi nie potrzebna, mam już dość napięty grafik :)
Ale dziękuję...

Przepraszać po fakcie zatrollowania czyjegoś wątku, to już jest trochę głupie - nie uważasz?

Myśleć trzeba przed, a nie po - to takie trudne?
Jak ci gaz przeżre komin, to też zaczniesz dopiero myśleć, że można było inaczej?

Inteligent się znalazł, pfffff
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jejku ,ja odpadam przy Was . Trolle "kocham Was" Sisselka ciebie również i nie jestem pedałem.

A tak do tematu ,to pocę się w każdy poniedziałek,środę i piątek o
19tej w siłowni na Hynka ,na Zaspie. Generalnie każdego z tych dni
robimy areobik,step i brzuszki ,oraz wiele innych ,czasem fajnych rzeczy.
Instruktorka bardzo fajna.
Dodam ,że wypacam się na saunie która jest wliczona w cenie zajęć.
Jeżeli masz ochotę ,zapraszam . A nie jestem singielką , ale to chyba
nie przeszkoda?

Kosmo vel mrob bujaj się do żony. Taka zazdrosna i chętna jest ,że powinieneś mieć napięty nie tylko grafik

ANka - w innym wątku jest sporo zgłoszeń kobiet - także chętnych na wypady typu siłownia:
http://forum.trojmiasto.pl/szukam-kolezanki-do-spedzania-wolnego-czasu-kinozakupypogaduchykawawyjscie-na-imprezesilownie-itd-t300892,1,46.html

Sadyl ale one są chętne,a ja chodzę ................
Musisz przyjechać na saunę .Zapraszam .

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...