SINGIELKI ŁACZMY SIĘ !

Piszę do tych, które niedawno się rozstały ze swoimi "wielkimi miłościami" ... zostały zdradzone , porzucone , potraktowane jak ...
Nie siedźmy same w domu... nie płaczmy kolejny dzień patrząc się na wspólne zdjęcia ... To nic nie da. Oni się dobrze bawią i już o nas nie myślą ...
Ja 2 tyg temu... dostałam jakby obuchem w łep... było cudownie a nagle dowiaduje się ze zostałam zdradzona i mój chłopak zapragnal sobie poszaleć... i mnie zostawił. Po 3 latach... Miło... 2 tyg się ogarniałam.. walczyłam.. ale nic nie dało...
Miałam tylko jego znajomych... Nie chce siedziec kolejne dni w domu i ryczeć jak obłąkana...
Może warto zebac sie w kupe tych skrzywdzonych i powspierać na wzajem ? :) jakieś wypady na piwko , zakupy - to co kobitki lubią najbardziej :) Jak są chetne to zapraszam - 18katrinka@wp.pl

Chętnie poznam dziewczyny w podobnej sytuacji :)
Pozdrawiam was Laski - Kaśka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SINGIELKI ŁACZMY SIĘ !

Oh mnie spotkała podobna sytuacja.. teraz też mam dużo wolnego czasu, a właściwie oddaje się cala pracy. Znajomych tez mi nie wiele pozostało, bo głównie przez bycie z moją miłością straciłam dużo ludzi których znałam.
Czasami sobie myśle, że koniec czegoś, jest tak naprawdę początkiem czegoś nowego i tego się trzymajmy, przyjdzie wiosna będzie dobrze.
Będzie dobrze Kaśka musi być..trzeba wierzyć
Pozdrawiam również Kasia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziwiam wasz optymizm. Ja się rozstałam z miłością mojego życia w kwietniu i do tej pory się nie pozbierałam. Może dlatego że mi nie jest obojętne z kim jestem. Może dlatego że oczekuję fajerwerków. A może dlatego że nie potrafię zapomnieć....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Single to osoby przegrane zyciowo ktore sobie do swojej samotnosci dorabiaja filozofie ! moze to równiez wasza wina ze jestescie juz same ? nie pomyslałyscie o tym ? singiel przewaznie w glebi duszy jest osoba sfrustrowaną ktora szuka powodów rozstania u innych tylko nie u siebie , a to bład ! bo prawdziwa miłosc wymaga ogromnych wyrzeczen od obu stron i ten kto tego nie rozumie jest ''niedojrzały'' do milosci , miłosc sie wlasnie sprawdza w najtrudniejszych momentach zycia i dopiero wtedy wychodzi na jaw czy to prawdziwa milosc czy nie . Dzisiejsza miłosc sie przedstawia stereotypowo ,ze bedzie pieknie i rozowo a pieknie to moze byc przez 5 dni a nie cale zycie . Dobrym przykladem rozpadu zwiazku jest jak jedna osoba trafia np. do szpitala a druga wtedy przerazona odchodzi ,czyli wtedy wiadomo ze to zadna miłosc tylko zwiazek interesów ,bo osoba ktora kocha sprawdza sie wlasnie w takim momencie ale do tych spraw musicie podejsc indywidualnie . Nieraz to nie miłosc tylko tzw. zauroczenie ktore waszemu partnerowi przeszlo i tyle ,wiec nie ma sie co zamartwiac bo to nie byla milosc i skoro sie taki zwiazek rozpadł to dobrze . Bo dzis wiele osób myli miłosc z zauroczeniem nawet trwajacym latami a miłosc i zauroczenie to calkiem co innego . Wiec przestancie sie tu zamartwiac i najgorsze co moze byc to wylewac zale na takich forach . Otrzasnijcie sie i szukajcie tej prawdziwej miłosci - nie z pieniedzmi ani złotym bmw ! tylko prawdziwej !.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Elf - nikt tu swoich żali nie wylewa, tak czasami w życiu bywa i nadal uważam że trzeba iść do przodu, ja miałam długi związek, który zakończył się małżeństwem, tylko mój mąż okazał się nie dojrzałym człowiekiem i mnie upokorzył, wierz mi że nie było to żadne zauroczenie. To on mnie zostawił, jak to napisałeś miłość się sprawdza w najtrudniejszych momentach, u nas się nie sprawdziła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czasami w życiu tak bywa,nie zawsze z własnych wyborów i trudno to zrozumieć komuś kto nie doświadczył,...Kasia jeśli masz chęć frylca@wp.pl,35l,tez po rozwodzie i też myślę ,ze trzeba iść do przodu chociaż łatwiej ze wsparciem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale nikt nie mowi ze nie macie racji ! bywa roznie i nie ma az tak jednoznacznej odpowiedzi ! bywa i tak jak piszecie , jest super,jest milosc i małzenstwo itd. i nagle facetowi lub kobiecie odpala mozg i porzuca wszystko . i teraz warto sie zastanowic co sie stało , ano znudzila sie pewnie rutyna dnia codziennego tzw. normalne zycie ale ten problem wiaze sie z '' poziomem intelektu'' , bo jezeli facetowi odpala na widok jakiejs '' laski'' i porzuca wszystko to znaczy ze nie ceni wartosci itd. tylko hormony nim pewnie zadza a na to nic nie pomoze bo w zyciu nikt nie wie jak sie zachowa w danej sytuacji , ładna kobieta,troche wina , czułe słowka i inne srululu i facetowi sie wydaje ze nagle jest macho i takie tam i kicha a inny ma to głeboko w d. reguły nie ma ! niestety od wiekow ! ale i kobiety podobnie reaguja bo skad wiecie jak byscie sie zachowaly ,przeciez hipotetycznie tez mozliwe ze byscie sie pokusily na łozko ! tego nikt nie wie . I pewnie myslicie co teraz zrobic , napewno nie wpadajcie w singlowską samotnosc bo napewno macie szanse na miłosc i dalsze fantastyczne zycie . To co wczesniej napisałem to tylko taka podpowiedz itd ale to nie reguła ani recepta bo na to nie ma zlotego srodka i kazdy przypadek jest indywidualny . Mysle ze jestescie fajne , atrakcyjne i ze wszystko przed wami i ze wspaniała milosc napewno sie znajdzie i nadejdzie , moze w nowym roku 2011. Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (15 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (28 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (6 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....