SKANDAL!!!!!
Witam. Byłam tam 1 sierpnia z narzeczonym. Usiedliśmy przy stoliku, zamówiliśmy piwo. Po godzinie podszedł do nas szef i mówi że to jest stolik 4-osobowy więc on musi do nas dosadzić dwie osoby. Oczywiście nie zgodziliśmy się i powiedzieliśmy że byliśmy tu pierwsi i nie chcemy obcych osób, a on na to że on już przeprosił a my powinniśmy siedzieć przy stolikach 2-osobowych. Ja mu na to że jesli takowe by były to bym usiadła a jak chce przyjąć więcej gości to niech dostawi stoliki i weźmie od nas krzesła a on że ja mam mu nie mówić co on ma robić. Po nastepnej godzinie przyszedł do nas ochroniarz i stwierdził że ten stolik przy którym siedzimy jest zarezerwowany od 22, a żadnej kartki z napisem rezerwacja nie było! Zaczeliśmy to mówić temu ochroniarzowi a on do nas że to nie jest nasza restauracja, to nie jest do oglądania beach party, a my tylko siedzimy i pijemy piwo od kilku godzin. Więc stwierdziłam że jeśli nas wyrzucają to nie zapłacimy rachunku. Wstaliśmy i chcieliśmy już iść kiedy kelnerka do nas przyszła z rachunkiem. Gdy powiedzieliśmy co się stało stwierdziła że nie ma żadnej rezerwacji. Niestety po 15minutach przyszedł ochroniarz i szefowa stwierdzając że musimy sobie iść