SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U tych kobiet pojawiłam sie kilka miesiecy temu z młodziutkim kotkiem na podstawowe badania i szczepienia. Owszem panie bez wazeliny wchodziły w d... tylko po to by nabrac zaufania i łatwiej wyciagnąc kase. Pierwsza wizyta- pani w., stwierdziła nosówke, zobaczyla ze bylam w stanie zaplacic kazde pieniadze by ja wyleczyc wiec łacznie wydębiła ode mnie ponad 1000 zl. Po szczepieniach gdy juz miałam nadzieje ze jest zdrowa i wstepnie umawialismy sie na sterylizacje kotka sie znów rozchorowała- nie cały tydzien po 2 szczepieniu!!! Ponieważ kotka była leczona chyba z 5 miesiecy i dzien w dzien dostawała po kilka zastrzyków a mnie obiecywano złote gory tym bardziej sie zdenerwowałam i pojechałam tam. Zastałam pania w. i ktora znow chciała mi wcisnac serie zastrzykow 60 zł kazdy ktore z reszta moja kotka juz nie dawno przyjmowała. Widząc co sie tam dzieje poszedł tam mój chlopak i zastał pania l. ktora po 5 miesiacach leczenia nosówki stwierdziła ze to wcale nie jest to ze moja kotka ma jakas chorobe wrodzona! ZERO PROFESJONALIZMU !!!PANIE POWINNY NAJPIERW UZGODNIC ZE SOBA CO LECZA A NIE MECZYC ZWIERZĘTA! Z MOJEJ STRONY TO NIE KONIEC WOJNY Z TA PRZYCHODNIA!