SKRADZIONO WÓZEK

No i mnie też dopadło...ktoś wczoraj się połasił na moją spacerówkę :(

Jakby ktoś z okolic pogórza widział proszę o info

image

Z przodu jeszcze taka tacka powinna być
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: SKRADZIONO WÓZEK

matko kochana wózki kradna juz nawet??!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

współczuję :( nam kiedyś spod drzwi z wózka ukradli kocyk :( taki śiczny....ahhhh jak tak można? żeby okradać dzieci?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak można ? Normalnie, czaisz się czy nikt nie paczy i bierzesz jak swoje ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja jestem z pogórza także będę loookać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

normalne to to nie jest....patologia i tyle

mnie tam już nic nie zdziwi. mi na pogórzy ukradli wąż ogrodowy wart kilka złotych także wózek jest cennym łupem dla niektórych. buractwa nie wytępisz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nam skradziono ok 2 miesiące temu,zgłosiłam na policję,wózek się nie znalazł a sprawa już umorzona:(

Dzięki Hexusia, ja się wieczorem przejdę po dzielnicy i się rozejrzę wśród złomiarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a właśnie ostatnio zwróciłam uwagę na złomiarzy że pchają w bdb stanie wózki a na nich złom..ciekawa jestem skąd oni te wózki biorą..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja podobnie też zwróciłam uwagę z tym ze siedziska nie było bo pewnie wyrwali specjalnie ale nowiutki stelaż a kółka błyszczały jeszcze nowością.

a gdzie dokładnie ci go ukradli ?

Z klatki schodowej na Porębskiego 11. Szłam do znajomych o 17 to wózek jeszcze stał o 22:30 już go nie było :(

Ostatnimi czasy dziwne rzeczy mi się przytrafiają....

to blisko mnie ! będę czatować jak coś dam znać.

Przeszłam się wieczorem po dzielnicy a złomiarzy ani widu ani słychu :(

No co za chamstwo z ludzi żeby wózki kraść !!!!

najlepiej w niepewnych miejscach zaczepić wózek kłódką bo nigdy nic nie wiadomo

nawet kłódka nie pomaga ja tez straciłam wózek bardziej moja córka a brak slow na takich ludzi co maluchy okrada ehhhhhhhhhh niech się smaży w piekle

kurcze tez mieszkam na porebskiego:/ a mąz sie smial ze mnie jak bałam sie zostawic wozek nawet na 30min.. zawsze go targałam na te 3pietro:/
swoja droga to faktycznie złomiarze sie wycwanili i jezdza stelazami wozkow i to coraz lepszymi..
ostatnio przy przedszkolu kolo smietnika buszowali i mieli prawie nowke stelaz jak przechodzilam i rzucilam głosno "ciekawe skad ten wozek.." to usłyszałam tylko głosne "spier..." :/
a oczywiscie policja nic nie działa:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kaczucha ja tez to widze i moja reakcja jest dokladnie ta sama, glosno mowie ciekawe skad ma taki dobry wozek, bo juz dawno nie widzialam zadnego zura z jakims starym wozkiem,
Ja mieszkam na Leszczynkach na osiedlu zamknietym ale nawet pomimo zamknietej bramy i furtki i tak wozek na noc wciagam do domu. Moj maz na poczatku sie smial ze mnie ale jak widzial te lepsze wozki przy pijakach to sam juz sie nauczyl wciagac wozek do domu. Moze i nie mamy na to miejsca ale na noc stoi przy samych drzwiach i nikomu nie przeszkadza a ja spie spokojnie

trzeba zgłosić do dzielnicowego, aby zwiększył liczbę patroli. jak złomiarze zobaczą, że często się kręcą to może przeniosą się na inny teren (?) zawsze warto spróbować.

No to teraz ja tez się wystraszyłam i już nie będe zostawiać wózka.Mieszkam na Romanowskiego będę tez obserwować złomiarzy.
W tamtym roku mieszkałam jeszcze na Obłużu i skradziono mi z wózka kocyk który kupiłam w biedronce za 10zł do dziś nie mogę tego przeżyć jak ktoś mógł dziecku zabrać.

czemu zostawiacie je na klatce? nie krytykuję, czy coś w tym stylu... Tylko ja nigdy nie zostawiałam wózka na klatce, zawsze (mimo że wadził) stał w mieszkaniu... Ludzie ukradną nawet śrubkę, jeżeli będzie można za nią kupić wino... :P Jak zobaczę to dam znać :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam w swojej klatce 25 lat, nie jeden wózek, rower tam stał. Ci sami ludzie tu mieszkają, poza nowym mężem mojej sąsiadki, któremu z resztą powiedziałam co o nim myślę. To były pierwsze drzwi do których zapukałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak, łapie się zaufanie w takim razie, ale nigdy nie wiadomo, czy jakiś "szperacz żelaza i aluminium" nie zajrzy na klatkę...

Tez jestem z Pogorza, bede czujna jak wazka :)

A mojej siostrze ukradli śpiwór z wózka i co najlepsze, wózek nie stał na klatce w bloku tylko w szpitalu przy oddziele dziecięcym! Ja nie wiem jak można ukraść śpiwór z wózka choremu dziecku!!!!!!

Bałabym się zostawiać wózek za kilkaset (lub kilka tysięcy) złotych na klatce... Podobnie rower.

Bez przesady to była zwykła spacerówka za 250 zł jakiś szajs PROBABY, tez na klatce nie zostawiłabym czegoś wartościowego.

Chyba ciężko będzie odnaleźć wózek ale w dzisiejszych czasach żeby dmuchnąć pojazd dziecięcy szok !

Mi ukradli sam stelaż ktory dodatkowo był przypięty, i mogę się tylko domyslać że jakiś złomiarz wozi sobie w nim złom i żyje nadzieją że kiedyś się napatoczy.

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...