SMRODEK

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny , Pomóżcie prosze. Zmienie troszke temat. Otóż mam w pracy kolezanke, od ktorej nieprzyjemnie pachnie, ale nikt nie wie jak to jej delikatnie powiedziec. Poradzcie cos ....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SMRODEK

No to faktycznie Rozyczka masz nieprzyjemna sprawę!!! Nie wiem co powiedziec!!bardzo niezręczna sytuacja!Jedyne wyjście to z nia porozmawiac!No nie wiem!:(

Hi, hi, ja też miałam w pracy podobną sytuację. Tylko, ze to był taki pan pod 60-tkę. I też nikt nie potrafił mu tego powiedzieć (że go czuć). Nikt nie był z nim na tyle blisko, żeby być tak bardzo szczerym. Wszyscy się tajniaczyli. Bali się , że się obrazi. Osatecznie sprawa trafiła do prezesa i to właśnie on z nim rozmawiał. Szef to szef, na niego się przynajmniej nie obrazi. I tak się też stało. Pan Starszy od tamtego czasu "pachnie inaczej" - jest to bardzo zintensyfikowana! porcja męskich perfum (średniej jakości). Ale ten zapach jest o niebo lepszy od tamtego. I tak załatwiona została sprawa z przykrymi zapachami. Pozdrawiam.

Podarujcie tej dziewczynie na imieniny jakis dezodorant albo perfumy:) Moze zrozumie aluzje

może w ogóle cały zestaw:mydło jakieś fajne, szmpon i deo

kurcze.... tylko ze ona juz miala urodziny i te sprawy w styczniu, a my o tym nie wiedzielismy ;(

A może porozmawiać z szefostwem i powiedzieć o tym problemie??Może zainnerweniują!

a ja tak cały czas mam, tylko mało kontaktu mam z ta osoba, a najsmiszczniejsze ze jest to na dodatek osoba, która ma kontakt z ludzmi z zewnątrz i na zewnątzre firmy nas reprezentuje,
zenada...

a szefostwo nic nie poradzi... czasem takie problemy sa do leczenia i nie wynikają z tego ze ktoś sie nie myje/..

Niech się firma złoży i kupi pefrumy na imieniny:) Jakieś mocne:)

perfumy... hmmm.... ale co zrobic jesli dana osoba nie pierze ciuchów???? perfumy chyba nie pomogą ....

Może kupić proszek do prania??

Wiecie co troche dziwny ten wątek.... weź jej powiedz może delikatnie nieby o badanich hormonalnych i ze jej by się przydały może bo ma taki intensywny zapach ciała i ty słyszałaś ze to mogą być zaburzenia hormonalne- może się nad ty zastanowi:))))
Jak to dobrze ze ja nie mam takiego problemu ufffffff- pracuję sama w pokoju :)

Straszny problem... Mnie na szczescie nie dotyczy bo male dzieci sie nie poca ;) Ale jak sie pojdzie na korytarz tam gdzie przebywaja starsi to juz koszmar... No, ale to juz taki wiek - raczej sie z czasem naucza ;)

własnie... dzieci sie naucza, a powiedz takiemu rówiesnikowi, ze pachnie od niego jak ...od bezdomnego ;(

a może zapytaj niewinnie, czy nie ma kota? "bo gdzieś, jakimś kotem śmierdzi" ;-)
-czasem jak kot obsika ciuchy swojej pańci, to wszyscy wkoło czują, tylko nie pańcia, bo tego zapachu jest poniekąd przyzwyczajona.