SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ

POMOC NA GDYŃSKIM SORZE TO JAKAŚ KPINA .PACJENTÓW MA SIĘ W NOSIE, KWITNĄ GODZINAMI NA KRZESŁACH, NIE MA ŻADNEJ OPIEKI. NIEZALEŻNIE, CZY ZWIJASZ SIĘ Z BÓLU, CZY SKRĘCIŁEŚ SOBIE NÓŻKĘ, TRAKTOWANY JESTEŚ JEDNAKOWO.SPĘDZIŁAM TAM CAŁA NOC, TO WIEM , CO MÓWIĘ, .JAK JUŻ UDA SIĘ DOTRWAĆ I JAKIŚ MOCNO NIEZADOWOLONY LEKARZ, Z TEGO ,ŻE PRZYWIOZŁA CIĘ KARETKA AKURAT TUTAJ , RACZY CIĘ OBEJRZEĆ , ZACZYNA SIĘ NASTĘPNA DROGA PRZEZ MĘKĘ. NA OPIS RTG CZEKA SIĘ GODZINAMI, A PRZECIEŻ TO SZPITAL I CHYBA KTOŚ TAM PRACUJE CAŁĄ DOBĘ .RATOWNICY MEDYCZNI- PANOWIE I PANIE - SĄ CIĘŻKO OBRAŻENI NA CAŁY ŚWIAT. PERSONEL NIE MA IDENTYFIKATORÓW, WIĘC NAWET NIE WIADOMO, NA KOGO MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.TAM NIE CZUJESZ SIĘ JAK CZŁOWIEK, TYLKO JAK NIEPOTRZEBNY ŚMIEĆ.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ

Zgadzam się z tym w 222000%%%%%%%%%% Nawet jak byś umierał to najważniejsze są papiery. TO jest jakieś kongo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety potwierdzam. Jednak nie zrzucałabym winy na personel a nieudolną administrację.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciekawe jakbys miala poglaskac wszystkich 130 albo i wiecej ludzi co sie tam przewija przez dobe po glowie czy bys tak samo pisala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja akurat jestem całkiem innego zdania. Złamałem sobie rękę poszedłem na pogotowie tam wykonano mi RTG ręki po czym skierowano mnie do szpitala. Cała moja wizyta trwała nie całe dwie godziny. Jeśli sie tak długo czeka na badania w tym szpitalu to może zacząć przychodzić z nimi co ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tym razem jesteś Bartkiem, czy Pauliną? IP to samo:D Ech, i tak się można domyślić kto się produkuje:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0