SOR

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Startowa 30/8

Marciniak - opinia (1) Polecam - szybko, fachowo i niedrogo. Wszystko w jednym miejscu, zakupy,... Marciniak James Blond - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie, ceny konkurencyjne bez jakiś wydumanych... James Blond Marcin - opinia (1) Polecam Pana Waldemara zawsze wszystko pomoże zrobić szacunek dla tego... Marcin
Małgorzata - opinia (1) To moja kolejna wizyta na rowerowym SORze. Doprowadziłam do sytuacji, że... Małgorzata Kuba - opinia (1) Polecam ten punkt serwisu. Szybko, profesionalnie i uczciwe ceny. Polecam... Kuba SOR (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta....rower odbiore po urlopie za... Piotr H Super punkt (1) Takie miejsca trzeba polecać żeby nie zabrakło ich na mapie roweromaniaków .... Katarzyna Profesjonalnie (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Ceny przystępne i Pan bardzo miły i pomocny.... Paweł Polecam (1) szybka, miła, fachowa obsługa. do punktu trafiłem przez przypadek. okazało... Tomek Kupiłam rower Folta (1) Polskie rowery Folta, super kontakt ze sprzedawcą, serwis. Przystępne ceny!... Agata Super polskie rowery (1) Polecam sklep, kupiłam super rower polskiej produkcji w dobrej cenie.... Fachowo (1) Bardzo sprawnie, fachowo i miło zostałem obsłużony Piotr