Najwspanialsza Szkoła podstawowa!!!! :):) (1) Witam Nazywam się Michał Parasiński. Jestem absolwentem szkoły. Aktualnie mam... Michał Parasiński SP 10 gdynia 2018/19 zerówka skandal!!!! (4) liczba uczniów w zerówce 28!!! ustawa mówi o nieprzekraczalnej liczbie dzieci... rodzic z zerówki Zwyczajna szkoła w polskiej rzeczywistości. (4) Polskie szkoły borykają się z problemami finansowymi, papierologią,... Robi1232
Szkoła Podstawowa nr 10 opinia (4) Proszę nie obrażać rodziców a przede wszystkim dzieci ,wrzucając Nas do... Katarzyna jedna z najgorszysz podstawowek (1) czytaja komentarze zgadzam sie z tym ze jest w tej szkole kompletny brak... RENATA Szkola sp 10 Gdynia to porażka (4) Szkoła z oddziałem integracyjnym to porażka wielka nie ma tam żadnego... Mama Jedna z najgorszych podstawowek (2) Zgadzam sie z poprzednimi opiniami szkola jedna z najgorszych uczen na... MAMA Sp 10 (1) Nie polecam moje dziecko uczy się w 5 klasie większość dzieci pochodzi tam z... Michał Nie polecam tej szkoły (3) Szkoła w której pan dyrektor raczej nie dba o interesy uczniów. Rodzicom... rodzic Zadowolony rodzic (1) Jest to bardzo fajna szkoła.Moje dziecko chętnie chodzi .KOCHA PANIE... mama Pani pedagog (2) To jest jedna z ciekawszych person SP10. W godzinach, w których by się mogło... Jan