M - opinia (1) Beznajdzieja zamiast dzieci się integrować w piękna pogodę gdzies wyjść to... M Nie polecam (1) Nauczyciele tragedia, zwracaja się do uczniów jak do meneli, drogie i nie... Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła na wysokim poziomie. Jest tylko jedno słowo opisujące te szkołe a jest... Yamushibi
Polecam ! (1) Szkoła bardzo dobra. Niezły poziom nauczania. Nauczyciele wymagający. Jej... Paweł TOTALNIE NIE POLECAM (9) Szkoła o bardzo marnym poziomie nauczania. Dyrektorka nie potrafi zarządzać... she "ZNACZY KAPITAN, ZNACZY CZTERDZIESTKA" :) (1) Szkoła podstawowa do której uczęszczał mój mąż i uczą się moi synowie.... MAMA SP 40 GDYNIA (1) Uważam że jest to bardzo dobra szkoła , o wysokim nauczaniu. Nauczyciele są... Elżbieta Behmke W Gdyni nie ma lepszej! (1) W Gdyni nie ma lepszej! absolwentka Szkoła daje możliwości - kto chce, może je wykorzystać. (1) Miło wspominam te 7 lat. Szkoła nie tak dawno została odnowiona. Korytarze,... Lili ;) (1) To jest najlepsza szkoła na pomorzu ;) sam tam chodziłem i nie mam zastrzeżeń xD Mati Super szkoła (1) Szkoła z samego wyglądu zachęca do siebie. Poziom nauczania dość wysoki,... absolwentka polecam!!!! (1) bardzo dobra szkoła,wysoki poziom nauczania. sylwia