Szkoła Podstawowa nr 49

Szkoły podstawowe

Gdańsk, al. Legionów 11

Beznadzieja (3) Poziom nauczania jest bardzo słaby, wiele osób, które ukończyły tą szkołę... Absolwent Absolwent - opinia (1) Stare dobre czasy... Absolwent polecam (1) skończyłam naukę w tej szkole kilka lat temu. Naprawde miło wspominam. Dobrzy... mhrr
jak w każdej szkole (3) Jak się trafi do fajnej klasy jak moja to da się przeżyć. nauczyciele w sumie... KAROLINA Najlepsza z najlepszych! (1) Jestem w trakcie nauczania. Ta szkoła ma bardzo dobrych nauczycieli. Z dużym... Oleczka Dobra szkoła ;) (1) Witam, Mój syn chodził do tej szkoły niedawno, jeżeli chodzi o nauczycieli i... Gosia A ja szczerze polecam... (1) ... nie wiem skąd takie mdłe opinie na temat tej szkoły. Po wpisach widać, że... Mama uczniów i absolwentka poziom raczej niski (2) szkoła bardzo fajna, ale nauką uczniów się nie obciąża. I wtedy egzaminy... mama Wspaniała szkoła (2) Skończyłam tę szkołe jakis czas temu i wyniosłam z niej prócz wspaniałych... absolwentka Fajna szkoła (1) Miła atmosfera,bezpieczeństwo,nauczyciele nie wszysce fajni...Siostra... ;) ;]] - opinia (1) skonczylam ta szkole rok temu . szkola ma malo kolek w porownaniu do... ;]]