Wanda - ocena (2) Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami,... Wanda Rewelacja (1) Bardzo polecam Żyrafę. Jest to wspaniałe miejsce pełne zrozumienia i domowej... Małgorzata Sam bym tak chciał (1) System nauczania o jakim wcześniej nie miałem pojęcia. Sam chciałbym chodzić... Jakub
Szkoła, która daje szczęście (1) Kiedy słyszę opinie znajomych rodziców o tym, jakie trudności oni i ich... M. Lato leśnych ludzi (1) Fantastyczne, przyjazne dzieciom miejsce. Z gatunku tych, gdzie trzeba... Grzegorz Żyrafia Osada - polecam (1) Moja dwójka dzieci uczestniczyła w wakacyjnych zajęciach organizowanych w... Kasia Zyrafia Osada (1) Zapisałam syna na półkolonie do Żyrafiej Osady przede wszystkim zauroczona... Ewa Miejsce dla Żyraf, i nie tylko:) (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na tydzień półkoloni dla dwójki naszych dzieci... Katarzyna ciekawe miejsce dla dzieci (1) zapisałam synka na tydzień półkolonii i tak mu się spodobało, że został na... Magda Półkolonie w Żyrafiej Osadzie (1) Super miejsce,fajna ekipa, panie otwarte i nastawione indywidualnie na każde... monika Półkolonie w Osadzie (1) Bardzo fajnie zorganizowane półkolonie. Zajęcia prowadzone z dużą dozą... Magda Cudowne miejsce dla dzieci i dla dorosłych :) (1) Moje dziecko brało udział w pierwszym tygodniu letnich półkoloni. Widziałam... Dorota Takich miejsc powinno byc znacznie więcej :-) (1) Cieszę się, że w Trójmieście powstaje tak wspaniałe miejsce. Skorzystaliśmy z... Monika