Szkoła Podstawowa nr 18

Szkoły podstawowe

Gdynia, Ignacego Krasickiego 28

Szkoła pdst nr 18 w Tychach (1) Nie polecam tej szkoły, porąbani nauczyciele oraz zarząd chyba same lewaki,... Frank Super szkoła (1) Szkoła pomimo tego, ze jest przeludniona daje poczucie bezpieczeństwa i jest... Zadowolona Szkoła przyjazna dzieciom (1) Mimo tego ,ze jest w szkole bardzo dużo uczniów, Mam poczucie, że podejście... Rodzic
Renoma szkoły bardzo na wyrost (1) Szkoła jest koszmarnie przeludniona. Dzieci chodzą do szkoły na zmiany ( 3... Omnin Szkoła z klasą (1) Wspaniała szkoła! Kompetentne grono pedagogiczne i atmosfera przyjazna... Dorota Najgorsze wspomnienia z tej szkoly w zyciu (3) Moje wspomnienia z tej szkoly sa okropne. Takie same jakie bylo cale moje... M Krol Super szkoła (1) Nauka w tej szkole jest przyjemnością, nie stresem. Szkoła zapewnia poczucie... Zadowolony rodzic Świetna szkoła rozwijająca dzieci (1) Bardzo dobra szkoła dla dzieci zdolnych, chcących rozwijać swoje... mama ucznia jakie kryteria brane są pod uwagę przy przyjmowaniu dzieci z poza rejonu? (3) Jakie kryteria brane są pod uwagę przy przyjmowaniu dzieci z poza rejonu? zastanawiający się Najlepsza podstawowka w Gdyni !!!! (1) Do 18 chodzila corka, ale ja tez bralam duzy udzial w zyciu szkoly. Nic jej... Anna Tragiczna SZKOLA W GDYNI. Rankingi to klamstwo wybircze ! (1) Pozim nauczania: powim, ze przecietny.....dlaczego, bo dzieci tam sa... Ktos szkoła (1) oceniam bardzo wysoko!!! rewelacyjna opieka w świetlicy i klas 1-3. Moja... kamila gleboki socjalizm (1) To, ze cisna tam dzieciaki od malego, to jeszcze nie oznacza, ze szkola jest... duzy Świetna przyjazna szkoła (1) Bardzo bezpieczna szkoła, przemiła kadra, dyrektor z powołaniem, dobre... rodzic bez WF (2) jeżeli chcesz aby Twoje dziecko miało bardzo mało WF to polecam. Mimo, że... Lechu Przereklamowana (1) Szkoła jest przereklamowana. To nie nauczyciele są dobrzy (moim zdaniem są... qwerty polecam (1) Polecam chociaż nie ma ideałów. 90% nauczycieli jest super, ale jest jeszcze... A