matka - opinia (1) Najlepsza publiczna szkola podstawowa w Gdansku. matka Opinia (2) Szkoła faktycznie spokojna. Ale w razie jakiś trudności nie ma co liczyć na... Anonimowy To najlepsza szkoła (2) Moje dziecko uczęszczało do tej szkoły zaledwie przez rok. Trafiło tu po... Ewa K.
Bardzo przyjazna szkoła (1) Niedawno ukończyłam tę szkołę, uczęszczałam do niej od zerówki. Byłam w... Była uczennica SP 45 Fatalna odradzam stanowczo (7) Poziom nauczania poniżej zera dzieci które cokolwiek wiedza więcej niż... Zorro niezadowolona (3) niestety jestem niezadowolona z tej szkoły. Syn chodził tam do szkoły. Na... niezadowolona yap - opinia (1) znakomita świetlica yap szczerze NIE polecam!!!!!! (4) dzieci sa na ostatnim miejscu szkoła mała wydawałoby się,że będzie "rodzinna"... grunda Dobra szkola (1) Szkoła ma dobry poziom nauczania.Nauczyciele bardzo życzliwi,niektorzy wręcz... Sylana moja opinia (2) Nie mogę zgodzi się z przedmówcą. fakt że w dwóch miejscach miał rację. Po... absolwent koneksje (1) ....Szkoła schodzi na psy, brak toalety dla chłopców na 2 piętrze, remont... Życzliwy Bartosz - opinia (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Bartosz bartek - opinia (1) Od miesiąca jest nowa dyrektorka i już widać zmiany na lepsze. bartek To jest dobra szkoła (1) Nasze dziecko jest aktualnie uczniem tej szkoły. Wysoko oceniamy... Wiesław dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu