zerówka (2) we wrześniu przeprowadziłam się do Gdańska. Zdecydowałam się na zerówkę w... Beata Fatalnie (2) Szkoła specjalizuje się w "działaniach pozorowanych" , na pokaz "cacy", ale... tata fajnie jest (1) Bardzo lubie swoja szkole pozdrawiam wszystkich nauczycieli tez maniek
Zdecydowanie na tak (1) Uważam, że ta właśnie szkoła to dobry wybór dla mojego dziecka. Nauczyciele... Magda Z. Nic to ... (1) Nie mam nic do powiedzenia. Bez komentarza ! Ja zdecydowanie odradzam (2) Drodzy Państwo! czystość szkoły, a przede wszytskim toalet pozostawia wiele... niezadowolona Mama ... Typowa polska szkoła...Pańcie są tam ponad wszystkim (1) jako rodzic miałem już w szkole kilka spotkań z nauczycielami i dyrekcją.... rty Dziwią mnie niektóre uwagi (1) Jestem absolwentem tej szkoły, teraz chodzą tam moje dzieci. Uwagi typu... ojciec Zadowolona. (1) Ja chodze do tej szkoły i jestem z niej dumna i bardzo mi sie w niej podoba... Zadowolona. to nie fer (1) chodze do tej szkoły i wszyscy mnie wyzywają mówie o tym mojej wychowawczyni... ~Ola Rodzic jednej z b.uczennic - opinia (1) moim zdaniem nie jest to dobra szkoła na przerwach nauczyciele nie reagują na... Rodzic jednej z b.uczennic Polecam! (1) Niedawno skończyłam tą szkołe i bardzo ją polecam. Nauczyciele są fajni jak... Uczennica2142 (cz.2.) (1) (cd) Byłam w szkole w zwiazku z tą sprawą i spotkałam owe indywiduum. Nadal... rozczarowana Chamstwo, brak kultury...ot i wizytówka... (1) ...którą szkoła nr 92 wystawiła sobie sama. Przysłali do mojego domu... rozczarowana fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson