Do Osady przyjechałam za moją ukochana kosmetyczką Panią Agnieszką. Po raz pierwszy miałam okazję poznać dworek SPA na dniu otwartym, korzystając przy tym z dwóch masaży. Jeden z nich, masaż twarzy dekoltu, ramion i głowy całkowicie mnie zrelaksował i sprawił, że chociaż na chwilę zapominałam o problemach z którymi borykam się na co dzień. Drugi, energiczny masaż pleców ( wykonany przez Panią Agnieszkę) rozluźnił moje napięte, zmęczone po całym tygodniu ciężkiej pracy mięśnie i dodał mi energii na cały kolejny tydzień. Obsługa dworku SPA jest bardzo profesjonalna, sympatyczna i zawsze uśmiechnięta ( co dla mnie jako osoby pracującej z ludźmi jest bardzo ważne). Personel ambitnie i z pasją podchodzi do wykonywanych zabiegów, na każde pytania udziela wyczerpującej odpowiedzi. Świadczone tam usługi są naprawdę na wysokim poziomie jak i jakość używanych kosmetyków oraz preparatów. Pomimo oddalonej lokalizacji, przy Dworku znajduje się duży parking i przystanek autobusowy. Zatem dla zmotoryzowanych, jest to istotna wiadomość zwłaszcza że, po wykonanych zabiegach, można pójść na spacer nad morze, wdychając świeże morskie powietrze, wyciszając się razem z szumem fal. Gorąco Polecam!