MAAAASAKRA -- NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! (1) CENY OGROMNE, OBSŁUGA TRAGICZNA, JEDZENIE STARE I MROŻONE. BARDZO NIE MILI... MICHAEL SPA (1) Do Osady przyjechałam za moją ukochana kosmetyczką Panią Agnieszką. Po raz... Lola niedzielne bufety (1) Dobra cena, dania świeże, smaczne, czesto bufety kojarza sie z "przegladem... aga
Wielkie rozczarowanie! (1) Z wielką przykrością muszę przyznać, iż wygórowane ceny zupełnie nie... Liliana Beznadziejnie i drogo (1) Organizowaliśmy komunię dziecka w tym roku. Jedzenie - nic nadzwyczajnego,... aliosza Bardzo przyjemnie (1) Spędziłam tam swoje urodziny z mężem. Pani z recepcji dobrała dla mnie... Ewa super miejscie, dobre jedzenie (1) Rewelacja.. super miejsce na spotkania rodzinne.Pyszne jedzenie bardzo mila i... lusia Rewelacyjne miejsce !! (1) Rewelacyjne miejscie super jedzenie i bardzo fajna obsługa. Czekajac na obiad... Karolina . (1) Jak by były zera albo punktacja ujemna, to z miłą chęcią bym dała, mimo iż... wściekła,niedoszła kklientka Super kuchnia, świetne miejsce (1) Zajechaliśmy z mężem w sumie nie przez przypadek bo znajomi robili w osadzie... Nina Bardzo średnio, jak to w osadzie (1) Trafiliśmy do tej hotelo - restauracji przez pomyłkę, mieliśmy dojechać do... adam ciekawe miejsce blisko Trójmiasta (1) ciekawa lokalizacja, czyste pokoje, miła obsługa, dobre jedzenie, Joanna schubert warte polecenia (1) Pokoje bardzo czyste,lazienki rowniez czysciutkie,bardzo spokojne... Teresa Super (1) Korzystałam z oferty grouponu, szczerze trochę się obawiałam, ale pozytywnie... Jola z Bydgoszczy Gość - opinia (1) Hotel bardzo przytulny, do plaży bliziutko. Ceny trochę wygórowane ale poza... Gość OBSŁUGA NA MEDAL - PANI EWO, SUPER BYŁO:) (2) Wczoraj byłam z koleżanka na obiedzie, przeurocza pani ewa obsługiwała nas na... Anna SYMPATYCZNE ZAKOŃCZENIE SPACERU RODZINNEGO (1) Znajoma z pracy poleciła mi ten kompleks, jako miejsce w którym z pewnością... Kate bardzo średnio (1) Ściany z papieru, głośna impreza do 3 w nocy w restauracji, ogólnie tandeta... Artur KLIMATYCZNIE (1) Witam, Byłam ze znajomymi na kolacji. Bardzo nam się podobało, a przede... Kasia DUŻA ZMIANA :) (1) Znam Dworek Osada Wędrowca od dłuższego czasu i nie ukrywam pozytywnego... Ania