SPATiF

Kluby, dyskoteki Puby

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 52/54

Wojtek..... (1) Podoba mi sie poprzednia opinia - bo jest tajemnicą Spata , że Wojtek nie... Sopocianin Spatif to juz początek upadku (1) Stary Barman notorycznie nie ma wydac reszty - żenada a na barze syf i... Monia jestem uzależniona od Spatifu :) (2) Oczywiście nie każdemu może odpowiadać klimat Spatifu, jednakże dla mnie jest... K.
Ciepłe piwo (2) SPATIF nie poradził sobie z upałami! Piwo z kija jest ciepłe! Kiedy... Dema Jak zdobyć kartę klubową do Spatifu? (2) W jaki sposób można zdobyć kartę klubową do Spatifu? Ja osobiście nie miałam... E. Spatif stał się nieprzyjemnym miejscem... (3) Pan Barman chyba już się wypalił w robocie. Jego przeświadczenie o swej... Sopocianka Opinia (2) Klub na wysokim poziomie, bardzo mocna selekcja co pozwala zachowac w lokalu... Dziennikarz Nic specjalnego (2) Zwykłu klub. Nie wiem co ludzie w nim widzą. Do góry nie można wejść bo drzwi... Monika Lokal wabi historią, przeszłością, ale nie potrafi zatrzymać klienta (1) W ciągu ostatniego pół roku byłem tam kilka razy. Niestety, za każdym razem... J. hit (1) hit ewa kowalska klub bez sensu (1) "klub dla wyjątkowych" ....jak jesteś naja...ny to zawsze myślisz że jesteś... Kama Pozytyw of kors (1) Jeśli ktoś chce psa uderzyć, kij zawsze znajdzie. Najbardziej pyszczą ci,... Stefan.ek Miejsce wyjątkowe.. choć niekoniecznie na imprezę. (1) Uwielbiam Spatif. Wpaść tam w środku tygodnia na piwo. Zamienić słowo z... Yar whooooaaa (1) wspaniele toalety, wspaniale kufle do piwa, fantastyczny okraglak, wszystko... mebloscianka nie zaczysz, nie uwieżysz (1) Sodoma i gomora. Utracjusze, pijaki i nic więcej, no może z wyjątkiem jak... michał TO NIE JEST KLUB DLA ZWYKŁYCH LUDZI (1) JA TEN KLUB KOCHAM I CHOĆ CZASAMI JEST ŚCISK I NUDNO TO ZAWSZE TAM WRACAM.... STAŁA KLIENTKA super (1) obsługa super, bardzo mili selekcjonerzy niespotykane jest to w innych lokalach yoony slabiutko (1) Bylem niedawno ze znajomymi, oczywiscie ochrona nie chciala nas wpuscic bez... Nataniel