SR Zaspa - pytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak długo trwają zajęcia SR na Zaspie? Zakładając, że nie będę opuszczała i będę sumienną bywalczynią :)
Jestem w 30 tc ciąży i w tym tygodniu zamierzam się zapisać.
Chciałam zapisać się wcześniej, ale moja gin stwierdziła, że za wcześnie i mam poczekać do ok 30 tc.
A teraz się boję, że nie zdążę :( Nie lubię załatwiać spraw "na styk".

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SR Zaspa - pytanie

Asienka a chcesz do szpitala sie zapisac czy na majewskich?? Ja sie zapisywalam w 29tc, zajecia- wyklady sa w poniedzialki zawsze, a cwiczenia ja zaczynam od tego tyg, wiec nie wiem ile bedzie w sumie tych spotkan.

Do szpitala.
Już sobie wypisałam, że wykłady są w pon a w śr i pt są ćwiczenia.
Nie wiem jak z ćwiczeniami, ale na wykłady na pewno chodzić będę.

Jeśli zapiszę się w tym tygodniu to od przyszłego będę mogła już chodzić?

I jak to jest z mężem - czy musi odbyć SR, aby uczestniczyć w porodzie rodzinnym? Mojego na pewno zapisze, i na pewno na jakieś zajęcia ze mną bedzie chodził, ale boję się, że na wszystkie nie da rady, bo we wrzesniu na m-ąc wyjeżdża :(

Asienka, zapisac mozesz sie z mezem, on placi 50 zl za calosc, lub po 10 zl za kazde wejscie na zajecia, wydaje mi sie, ze lepiej oplaca sie za calosc zaplacic, bo tych zajec duzo wiecej jest.
A zapisac sie mozna od 15 do 16 codziennie i trzeba miec skierowanie w ksiazeczce RUM

No właśnie wiem o tym skierowaniu, jutro idę do lekarza po nie! :)

mi dal bez problemu :)

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...