SR na Morenie

Temat dostępny też na forum: Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
może któras uczeszczała i moze sie wypowiedziec jak tam jest? jestem z moreny wiec tu mi najblizej ale mysle tez nad zaspa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SR na Morenie

jak dla mnie ciekawie, najpierw godzinka wykładow potem godzinka ćwiczeń.

pojawia sie miedzy innymi chłopak z aventu, babeczka z akpolu, i z PBKM, z J&J...

nacia a faktycznie jest wycieczka do szpitala jak pisza na stronce?

nie, wiesz ja nie wiem czy te rzeczy tam są w ogole aktualne.

na pierwszych zajęciach dostalismy plan tego co bedzie na kolejnych. moge zrobic zdjęcie i Ci podesłac jesli chcesz.

dla mnie duzym plusem było to ze to właśnie morena, bo jakos na kliniczną nigdy nie mogłam sie zebrac zeby pojechac ;)

Ja też bym dołączyła chętnie. Czy teraz trwają jakieś zajęcia, na które można dołączyć?

jutro kończą sie te na które ja chodzę. a kiedy kolejne zaczynaja nie wiem. najlepiej zadzwonic do poradni K, bo ostatnio były mocno oblegane :) ja zapisałam sie jako ostatnią a była juz lista rezerwowych gdy któraś zrezygnuje ;)

oliwia ja zapisalam sie od 4 maja i widzialam liste to nie bylo bardzo duzo osob.
nacia jak mozesz to wyslij mi prosze taka rozpiske. no i zapomnialam sie zapytac czy cos sie placi jak sie zapisywalam;)

no własnie dla mieszkanek gdańska jest darmowa :) oki wysle Ci najpóźniej jakos jutro oki??

o to superowo;) spoko moze byc jutro, dzieki z gory;)

Inne tematy z forum

gdzie tanie przybory szkolne i inne ? (7 odpowiedzi)

Witajcie, może ktoś orientuje się gdzie w trójmieście znajdę tanie przybory szkolne (zeszyty,...

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...