SREBRNY MŁYN W GDAŃSKU

Temat dostępny też na forum: Wesele
spodobala mi sie oferta organizowania wesela w srebrnym mlynie, w gdansku, jednak jeszcze sie waham. czy ktos miał juz tam wesele lub byl na weselu? czy ktos ma jakies uwagi na temat "kuchni", obslugi lokalu itp. bylabym wdzieczna za jakiekolwiek informacje, gdyz nie jestem z trojmiasta i nie wiem czy wybor tego lokalu bedzie trafiony.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SREBRNY MŁYN W GDAŃSKU

pracowalem tam i wszystko wiem, daj sobie spokój z tym lokalem jesli chcesz mieć udane życie...

kelner napisał(a):

> pracowalem tam i wszystko wiem, daj sobie spokój z tym lokalem
> jesli chcesz mieć udane życie...

a co tam jest nie tak jesli mozna wiedziec?

sluchaj "kelner" jak zle pracowales, to Cie wykopali i juz...
Ja tam mialam wesele i wszystko bylo w porzadku; bardzo kameralnie, na okolo 60 osob; zadnych niedociagniec
pozdrawiam

ja tam kiedyś byłam na sylwestra i zabrakło jedzienia , więc mam niemiłe wspomnienia, ale możę od tego czasu się zmieniło, .....

J a byłam tam na weselu jednym słowem"katastrofa" było okropnie w ubikacjach można było sie zabić bo kibelek przeciekał i można sie domyślić co pływało!Jedzenie podawano zimne jeden wielki nie wypał!

anesia odpuść sobie zrób gdzie indziej wesele ja tam bylem didżejem ktury tam gral lepiej napisz domnie a zalatwie ci lokal na super wesele a nawet zagram pozdrawiam

dzieki za przestrogi, bede musiala poszukac czegos innego. bylabym wdzieczna za wszelkie sugestie dotyczace innego lokalu

Na moim weselu wszystko bylo w jak najlepszym porzadku...zarowno jedzenie, pokoj, obsluga i nasz DJ
polecam jak najbardziej

odp

na moim tez bylo super.milo, kameralnie i zabawa rewelacja. no moze pokoj byl minusem bo zastalismy stara posciel ...i jeszcze innych pare ciekawostek. ale i tak bylismy zadowoleni.

Re: odp

Nigdy nie jest tak, ze wszyscy sa zadowoleni jednakowo...ja mialam tam wesele swoje i wczesniej siostry i wszystko bylo w porzadku, zadnych niedociagniec...wszystko wczesniej dokladnie zostalo ustalone i nie bylo zadnych zgrzytow...DJ'a mielismy wlasnego
ogolnie lokal bardzo przytulny i kameralny
polecamy

Ja miałam swoje wesele w restauracji "KIRKOR" nie daleko srebrnego młynu i wszyscy byli bardzo zadowoleni i obsługą i jedzonkiem!Tylko trzeba dobrze pogadać!I nawet ceny mieli przystępne

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?