ST-motor

Opony - sprzedaż Wulkanizacja

Straszyn, Rubinowa 14

Świetny! (1) Najlepszy zakład z oponami w okolicy. Konkurencyjne ceny i super obsługa.... Hubert Pełna profeska (1) Warsztat, który z pewnością mogę polecić. Bardzo profesjonalne podejście do... Kuba Najlepiej (1) Najbardziej zaufana placówka tego typu jaką znam. Poziom kompetencji i... Paweł
Super! (1) Firma godna polecenia, jak zwykle wyjechałam zadowolona! :) Natalia virago xv 750 (1) Wjechalem 20 minut prze dzamknieciem. Aż mi głupio było. Zapytałem grzecznie... Jacek Goraco polecam (1) Skorzystałem z usług warsztatu po raz trzeci i za kazdym razem wyjezdzam w... Wojtas Kamil - opinia (1) Szybko, sprawnie, miło, kulturalnie i profesjonalnie. Nic dodać, nic ująć i... Kamil Polecam Wszystkim! (1) Polecam bo to przjmeność załatwiać tematy wulkanizacyjne i zakup opon w... Gregor Rewelacja (1) Miło, profesjonalnie, tanio... nie ma się do czego przyczepić. Polecam z... FD Profesjonalnie i przyjemnie (1) Pełen profesjonalizm.Polecam i pozdrawiam! michu Fachowa obsługa (1) Trafiłem do tego zakładu z polecenia z forum motocyklowego z dziwnie... Wojtas Szybko, bardzo fachowo. (1) Robiłem w tym punkcie wyważanie kół Varadero. Można powiedzieć że wyjechałem... Artur Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, fachowa pomoc przy doborze opon. POLECAM!!! Paweł