STANOWCZE NIE

NIE POLECAM!!!!!!!!
SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE NA PRZECIW PACJENTOWI. TO JEST MASZYNKA DO ROBIENIA KASY A NIE PRZYCHODNIA. JUŻ NIGDY TAM NIE PÓJDĘ A NA PEWNO NIE DO GINEKOLOGA. CIĘŻKO SIĘ DODZWONIĆ A JAK JUŻ STOISZ TWARZĄ W TWARZ Z KSIĘŻNICZKAMI Z REJESTRACJI(WIZYTÓWKA PLACÓWKI) TO POZNAJESZ I ODCZUWASZ SŁOWA GRUBIAŃSTWO I CHAMSTWO!LEKARZE MAJĄ CIĘ GDZIEŚ PŁAĆ ZA WIZYTĘ,A CO CI JEST TO MAJĄ W POWAŻANIU . TA PLACÓWKA TO JAKAŚ PORAŻKA. TO MOJA OPINIA
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: STANOWCZE NIE

A U KOGO BYLAS? JA BYLAM U DR WSZELAKI-LAS BARDZO CIEPLA I SYMPATYCZNA OSOBA .CO DO PAN W REJESTRACJI TO JEZELI PRACUJE SIE OKOLO 30 LAT W JEDNYM MIEJSCU I NA TYM SAMYM STANOWISKU TO CO SIE DZIWIC
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STANOWCZE NIE

Nie znam tej pani doktor ale skorzystam z rady i moze sie przejde. Jednak dlaczego mialabym sie godzic na to,ze 30-letnie wypalenie zawodowe ma byc usprawiedliweieniem dla zlej pracy?!! Absolutnie nie! Bezrobocie jest tak duze,ze na pewno znalezli by jakas mila osobe na stanowisko "wypalonych" (ale z tego co czytam na forum,to nie problemem jest pani z 30-letnim doswiadczeniem, wrecz przeciwnie,mloda pracownica...No ale to nie moja sprawa.Jesli spotka mnie jakas nieprzyjemnosc od kogokolwiek w rejestracji tej przychodni to po prostu zareaguje odpowiednio,a takze zrezygnuje z ich uslug)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0