Adam - opinia (1) Świetna przychodnia, chodzę do niej już od 20 lat i ani razu w ciągu tego... Adam Aleksandra - opinia (1) Miałam okazję skorzystać z pomocy pracowników przychodni rok temu, w... Aleksandra Sabina - opinia (1) Tydzień temu miałam okazję skorzystać z usług doktor Kozłowskiej- bardzo... Sabina
Wojtek - opinia (1) Personel bardzo profesjonalny, z ogromnym doświadczeniem, nigdy się nie... Wojtek Dariusz - opinia (1) Całą rodziną jesteśmy zapisani do przychodni; nikt nie ma nic złego do... Dariusz Daria - opinia (1) Chciałabym z całego serca podziękować specjalistom z ośrodka- gdy walczyłam z... Daria Łukasz Kruszyna - opinia (1) Serdecznie polecam, przychodnia w super lokalizacji, całkiem dobrze... Łukasz Kruszyna Sara Nowak - opinia (1) Stanowczo polecam, doktor Gaweł prowadzi moją ciążę i jestem bardzo... Sara Nowak Hubert - opinia (1) Sprawdzona, rzetelna kadra ktora znam od lat. Hubert Bartlomiej - opinia (1) Bardzo szanuję to, że mimo iż kadra ma za sobą lata ciężkiej pracy i ogromne... Bartlomiej Lukasz A - opinia (1) Dawno nie spotkałem się z tak oddanym pacjentom zespołem, nieważne, czy... Lukasz A Emil - opinia (1) Dramat na recepcji brak kompetentnej ekipy nie dość że informują odwołaniu... Emil Basia - opinia (1) Chodzę tam ze względu na świetnego radiologa jakim jest Doktor Andrzej... Basia Rejestracja do zmiany (3) Korzystam z usług medycznych od ok 4 lat. Do rejestracji trudno się... Była Pacjentka Nie polecam (2) Unikajcie tej Spółdzielni. Zwróciłam się z prośbą do lekarza pierwszego... Agnieszka Żenada (1) Za niemałą kasę dostaje się warunki jak w przychodni publicznej, brudno,... Autor NIE POLECAM! (2) Zaczynam od rejestracji - Pani rejestratorka nie miła, szydzi z klientów, a... E.D. Szczerze odradzam (3) Ostrzegam wszystkich, którzy chcieliby zapisać się do internisty w ramach... nerkówka Dobra Spółdzielnia Lekarska. Dobrzy lekarze. (1) Z usług spółdzielni korzystam od dziecka. Leczone miałem różne przypadłości... zadowolony Nie polecam (1) Lekarz internista dr Bogusławski. Poszedłem z katarem, kaszlem i dusznościami... ks