Zwykły pacjent (1) Bardzo często korzystam z usług tej Przychodni. A to dlatego, że jest blisko... Hanys Beznadziejna przychodnia, rodem z PRL (2) Szczerze odradzam wszystkim, którzy mieliby mieć styczność z tą przychodnią.... Paweł rejestracja i usg (1) Musiałam pilnie zrobić sobie usg tarczycy. Od rana dzwoniłam.....ale niestety... Jadwisia
Omijać dużym łukiem - psychiatra (3) W spółdzielni pracuje psychiatra dr.Anna Subotowicz. Zostałam potraktowana... Gracja polecam (1) zupełnie przypadkowo trafiłam do tej przychodni, szukając lekarza i... zadowolona STANOWCZE NIE (3) NIE POLECAM!!!!!!!! SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE... ANJA nie i jeszcze raz nie! (1) Historia, ktora mi sie przydarzyla w tej przychodni jest tak smutna dla mnie,... Anna bardzo dobra przychodnia (1) Chciałbym podzielić się swoją opinią o tej przychodni.Jesem częstym pacjentem... jerzy Oby we wszystkich przychodniach było tak jak w tej. (1) Skorzystałam z usług przesympatycznej i fachowej pani ginekolog. Miejsce... malina polecam:)) (3) Musiałem wykonać dużo badań. W tak krótkim czasie jak do tej pory nie udało... normalny NIE POLECAM!!!!!!!! MASAKRA (1) SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE NA PRZECIW PACJENTOWI.... ANJA moofka - opinia (2) Odradzam ginekologa Odradzam, przestrzegam przed ginekologiem Zbigniewem... moofka telefon (2) Dzwoniłam dzisiaj cały dzień do tej przychodni, za każdym razem odbierała... dzwoniąca cały dzień NIE POLECAM... (2) ...zwlaszcza wizyt u laryngologa - pani przy badaniu chorego ucha (ostre... Sołtys pani ginekolog Kołodziejska (1) polecam Panią Kołodziejską ,bardzo sympatyczna osoba, tylko jak wypisuje... cristina Gdańszczanka - opinia (1) Szczególnie polecam panie w laboratorium - nigdzie indziej nie pobierano mi... Gdańszczanka dla domiany dobra opinia (1) Witam wszytski zadowolonych i nie. Dziwi mnie tyle negatywnych opini,... Kasia Nie rozumiem (1) Nie rozumiem Pani Oburzona, co ma piernik do wiatraka? Sympatyczny Pan... moofka śmiech na sali !!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam dr G. lekarza ginekologa niby II specjalizacji.Po... syla pacjentka - opinia (1) Wizyta u laryngologa - dr Jagiełły - była bardzo miła, choć czy efektywna,... pacjentka