polecam:))

Musiałem wykonać dużo badań. W tak krótkim czasie jak do tej pory nie udało mi się ich wykonać nigdzie. W laboratorium... miodzio:) Na moją prośbę, na 14-tą miałem wszystkie wyniki! A w poniedziałek przypomniało mi się, że jeszcze potrzebuję EKG i Echo! Udałem się znowu do tej placówki (z błaganiem w oczach) i.... pani w rejestracji mówi mi, że EKG to nie ma problemu, ale Echo... i "wcisnęła" mnie do lekarza, do którego miejsc nie było. I słowa tej pani.... "obrywam za wszystkich więc mogę i za pana":) Co do dr K. wykonującej samo badanie mógłbym mieć pewne zastrzeżenia, ale .... nie będę narzekać. Nie wiem czy faktycznie dr K. miała pretensje do tej miłej pani, ale uśmiech tej pani na pożegnanie...:) Będę tam zawsze wracał i polecał tę placówkę. Miło jest widzieć uśmiech, a nie naburmuszone twarze. Właśnie jutro muszę tam wrócić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: polecam:))

Jak to miło przeczytać, że ktoś kogoś chwali za życzliwość i uśmiech!

na pewno NIE polecam!

Panie normalny, niech Pan otworzy oczy! Czy te usmiechy sa zawsze na twarzach, czy tylko wtedy gdy akurat trafmy na "dobry" nastroj pracownikow. No a telefony?? Zenada-caly dzien trzeba czekac. "Obrywam za wszystkich..."no coz moze i nie bez powodu.Tak, jestem pewna, ze nie (po tym czego bylam swiadkiem!) - gratuluje szczescia...