STANOWCZO ODRADZAM
Nie polecam tej firmy, gdyż po pierwsze - informacja na stronie www wprowadza w błąd. Podaje się tam w ofercie cenę brutto, ale ukryta jest informacja, że dotyczy to podatku 7% tzn. z usługą wstawienia. Ja potrzebowałam same drzwi i ich cena okazała się o 1/3 wyższa. Poza tym wymiana wystawionego rachunku stanowiła duży problem dla właściciela. Po początkowej odmowie z jego strony, trwało to dobrych kilka dni. Ostatnia rzecz, która bardzo mnie bulwersuje to zachowanie właściciela, gdy okazało się, że załączona do drzwi wkładka z zamkiem nie zawiera kluczy. Najpierw ciągle był nieosiągalny, a pracownica wciąż podawała nowe terminy jego powrotu. Potem próbował wmówić mi, że to nie jego wina tylko męża, który wkładkę odbierał i musiał klucze zgubić, co było nonsensem. Rozmowa skończyła się kłótnią i zakończeniem kontaktów z tym panem. A tak na marginesie - nowa wkładka kosztowała 30zł. Tyle zaoszczędził właściciel. Czy się opłacało??? Może inni mają lepsze doświadczenia z tą firmą, ale widząc pozostałe opinie radzę poszukać innej.