STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!!
Kupiłem w tym sklepie quada dziecku na komunie.Już w pierwszym dniu jazdy quad się zepsuł.Zawiozłem go do reklamacji panowie wymienili część i zawołali 80zł za wymianę tej części.Spytałem się czemu mam za to płacić skoro jest na gwarancji to odpowiedzieli mi że jest to część "mechaniczna"i nie podlega ona gwarancji.Ok nie chciałem się kłócić zabrałem go i pojechałem do domu.Po tygodniu znowu się zepsuł tym razem było coś z elektryką.Czekałem na quada półtora tygodnia bo panowie nie wiedzieli co jest i zawieźli go gdzieś do elektryka żeby to naprawił.Gdy go odbierałem panowie zaśpiewali mi 150zł za naprawę bo elektryk musiał wymienić alarm i musieli mu za to zapłacić.Powiedziałem że mnie to nie interesuje i że nie zapłacę bo to nie jest moja wina że on się psuje a pan stwierdził że to moja wina bo dziecko na nim jeździ i popsuło!!Facet miał pecha bo pracuje w warsztacie samochodowym i myślał że mi naściemnia żeby kasę ode mnie wyciągnąć ale mu sie nie udało i powiedział że już gwarancji na niego nie mam!!!!Mało tego po tej naprawie połowę oświetlenia w nim nie działa!!ODRADZAM TEN SKLEP JEŚLI PAŃSTWO NIE CHCĄ DZIECKU PRZYKROŚCI ZROBIĆ KUPUJĄC TAM QUADY!!Kłamią w żywe oczy!!!