Radek - ocena (1) Fajne chłopaki. Znają się na robocie.Mili zawsze i uśmiechnięci. Radek Jerzy - ocena (1) Polecam. Jeśli kupić moto to tylko w Chwaszczynie na Oliwskiej. Dobrze... Jerzy Tnt - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Rower sprawdza się świetnie. Tnt
Mirka - ocena (1) Duży wybór rowerów, profesjonalna bardzo miła obsługa, gorąco polecam ten... Mirka Aleks - ocena (1) Najlepszy salon rowerowy w Trójmieście. Mega profesjonalny serwis bez... Aleks Klijent - ocena (1) Serwis i obsługa na najwyższym poziomie. Klijent Klaudia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór rowerów, a także sprzęt dla... Klaudia Tomek - ocena (1) Super sklep, profesjonalny serwis , miła obsługa Tomek Rafal - ocena (1) Autoryzowany salon HD, a obsługa klienta jak na poczcie, nie obrażając nikogo... Rafal Karol - ocena (1) Kupiłem w dniu testowym divisiona 125 otrzymałem rabat 500 zł co było miła... Karol Maciek - ocena (1) Kupiłem kask motocyklowy Ls2 i rękawiczki na miejscu w sklepie. Obsługa... Maciek Piotr - ocena (1) Polecam ten sklep zakupiłem od nich quada cf moto 520l i jestem zadowolony... Piotr Ania - ocena (1) Duży asortyment odzieży kaski, quady i skutery w przystępnych cenach i dobrej... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i serwis, duży asortment Tomek ania - ocena (1) Bardzo dobry sklep ania a.trojak@wp.pl - opinia (1) Obsluga na najwyzszym poziomie. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt z... a.trojak@wp.pl Pomorska Wypożyczalnia Motocykli (1) Szczerze polecam. Już 4 raz wypożyczam od nich motocykl i należy się solidny... damkop Tomek - opinia (1) Świetny serwis, chyba najlepszy w Gdyni. Tomek Marcin - opinia (1) Polecam, od lat ten sam skład, zawsze miło i profesjonalnie. Duży wybór na... Marcin A - opinia (1) Pełna profeska!!!!! Bardzo polecam A