Fajny sklepik (1) Witam nie wiem za bardzo skąd te negatywne opinie, chłopaki na sklepie szybko... Paweł Ten sklep to jakaś pomyłka (1) Telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują.. Na stronie jest napisane że... Jakub Tragedia (2) Telefonów nie odbierają, jak sie u nich zamówi części to idą tydzień lub dwa... Niezadowolony
Szczerze odradza i ostrzegam. (1) Obsługa na nie,jakość usług przerażająco niechlujna,poczekalni oraz zaplecza... Arkadiusz Super sklep motocyklowy. (1) Miła a przede wszystkim fachowa obsługa, spory wybór odzieży i kasków -... Wiechu Super współpraca 100 % zadowolenia (1) Zakup w tym salonie i korzystanie z ich usług to czysta przyjemność .... Michał Marzenia się spełniają... (1) Dzień dobry. Człowiek powracający po 20-tu latach na siodełko motocyklowe... Adam Mile zaskoczony (1) Witam. Na koniec kwietnia stałem się szczęśliwym posiadaczem Triumpha... Dariusz Wypożyczenie Suzuki Burgman (1) Chciałbym podziękować PWM za wspaniale spędzony urlop i jednocześnie... Roman Wymiana szprychy (1) Fajnie , miło , szybko i uprzejmie Ja Gorąco polecam (1) Fachowiec z pasją :) Piotr HARLEY ROAD KING (1) Wspaniały motocykl. Miałem przyjemność podróżować tym Harleyem przez 3 dni po... Roman Drz 400 (2) Kupiłem u nich drz 400s okazało sie ze ciekł olej ze sprzegła, jeden telefon... Krzychu Moto 125 (1) Kupiłem w tym serwisie motocykl. Sprzęt, jak się później okazało, w ogóle nie... Tomasz Peterswalde (1) Tak jak napisałem w 2015r. WRACAM.Moto Guzzi Norge...Włoszczyzna skradła moje... Peterswalde Zadowolony klient (1) Witam wszystkich zakupiłem już 5 motocykl z tej firmy i jestem bardzo... Kamil quad (1) Po długich poszukiwaniach trafiłem do normalnego serwisu,ekipa ma pojęcie co... JACEK Zadowolony (1) Zakupiłem CBF600 zostwiajac w rozliczeniu swoja Virago 125, obsługa... Michał Tragedia!!! (6) Nie polecam stanowczo!Dopóki nie zapłacisz to ok ale po zapłaceniu za... Gumiś Niestety nie polecam (1) Po przeczytanych pozytywnych opiniach zakupiłem bezwypadkowy motocykl w tej... Wojciech