Mr.Qurano - opinia (1) Polecam Serdecznie! Pierwszy profesjonalny salon w Trójmieście . Fachowe... Mr.Qurano Piotr - opinia (1) Super kontakt- obsługa klienta na najwyższym poziomie- polecam każdemu kto... Piotr Ala - opinia (1) wszystko super, świetna obsługa niskie ceny Ala
elQrczak - opinia (1) Szczerze polecam! Odkąd zacząłem przygodę z motocyklem wracam do Moto-Akcesu... elQrczak Arek. - opinia (1) Dla mnie rewelacja,polecam z czystym sumieniem.Profesjonalna obsługa,bogaty... Arek. steffan - opinia (1) ducati ..yamaha. moto guzzi .piaggio .aprilia .vespa wszystko w jednym... steffan Dariusz - opinia (1) Zakupiłem Goldwinaga 1500 se limit etytion z 2000 roku super obsługa... Dariusz motocyklista obecnie jeżdżący skuterem - opinia (1) Tragiczna obsługa klienta! Coś w rodzaju- przepraszam, ze wszedłem i zakłócam... motocyklista obecnie jeżdżący sk Aleksandra - opinia (1) Kupiłam już dwie sztuki w Bikemaster i jestem zadowolona z obsługi i porad... Aleksandra Michał - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment. Polecam! Michał Pozytywnie, polecam (1) Obsługa profesjonalna, sprzęt sprawawał się idealnie . R 1200 GS to super... Artur Adrian - opinia (2) Kupiłem przez telefon moto Suzuki DL Panowie zapewniali że moto naprawdę... Adrian Hubert - opinia (1) Panowie oferują obsługę na oczekiwanym poziomie. Są słowni ,rzetelni i godni... Hubert serwis i sprzedaż motroków (1) Polecam wszystkim obsługa super jak z motorami to tu Mariusz Sklep godny polecenia (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment. Polecam! Motocyklista Wynajem Legowo Polecam (1) Bardzo dobre motory super ceny Polecam!,! Patryk. P BikeMaster (1) Kupiłem od nich Kawasaki Versys, jestem bardzo zadowolony. Krótko mówiąc... Marcin Bardzo dobry salon i porządna obsługa zakupowa. (1) Jestem zadowolony z zakupu, motor śmiga jak należy. Mimo że w Internecie są... Marcin Rewelacja (1) Skorzystałem z serwisu i jestem zachwycony. Podejście i zaangażowanie... Krzysztof Zero profesjonalizmu, strata czasu (1) Niestety zamówienie złożone, pieniądze zapłacone, a towaru nie ma. Nie... Grzegorz