Pomorska Wypożyczalnia Motocykli (1) Każdy motofan znajdzie tu coś dla siebie. Ja korzystałem już dwukrotnie z... Witosław najgorszy sklep rowerowy na świecie! (8) kupiłem tam nowy rower. Serwis tak go przygotował do jazdy ,że gdy wróciłem... wyspiarz Maluszki 125 (1) Zjezdzilem juz wszystkie, polecam serdecznie - przemila obsluga- super opcja... Dawid
BMW K1600 GTL (1) Z firmą PWM miałem do czynienia pierwszy raz, wypożyczałem BMW K1600. Kontakt... Robert Polecam (1) Kupiłam rower marki Merida oraz ciuszki FOX bardzo fajne, wygodne i dostałam... Sylwia Polecam -sklep obok salonu Żuchliński (1) Parę lat temu otwarty sklep obok salonu Żuchliński zaskoczył mnie na... Piotr Polecam (1) Kolesie w warsztacie spoko, uwinęli się z moją Kawą szybko i widać, że znają... Mały ZX10R Godny polecenia (1) Świetny kontakt, rozsądne ceny, szybko i uczciwie załatwiane zlecenia - polecam! Paweł Dziewczyna (1) Panowie bardzo konkretni pracujący na nowym sprzęcie nie zdzierajacy kasy z... Balbinka Polecam (1) Warsztat nowy, ale na pewno godny polecenia. Chłopaki pracują na... Patryk czesci (1) Witam czy dostane u panstwa czesci do kymco vitality 50 łozyska na wal... Emila Naprawa KYMCO (4) Zdecydowanie odradzam Motor 2 razy poprawiany a nadal nie działa, brak... Karol Slaby sklep (1) Niedawno potrzebowałem kilku części do swojego motoroweru, niestety trafiłem... Marcin Gdynia Sklepik z czesciami (1) Sklep z częściami i akcesoriami dosyć fajnie wyposażony, dużo towaru na... Marcin Gdynia Spełnia oczekiwania 100% (1) W internecie naczytałem się sporo o BMW R1200GS, ale to nie wystarczało przed... Pav Pasjonat i Profesjonalista (1) Każdemu kto ma problem z jednośladem polecam ten serwis. Pan Tomasz to... Maria Szybko tanio i profesjonalnie. Firma godna polecenia. (1) Witam Moja znajomość z salonem AC Motors rozpoczęła się pod koniec czerwca.... Jerzy Powinni to zamknąć !! (1) Dwa razy byłam w "serwisie" z tą samą usterka. Na odbiór czekam juz dwa... Monika Nie polecam (1) Nie polecam. Serwis do niczego, naciągacze i partacze. Biorą opłatę za... Anonim Zadowolony klient (1) Jak w temacie. Zakupiłem motocykl. Wszystko zgodnie z opisem. Maszyna... Jacek