YAMAHA YZF R śmiga jak trzeba ;) (1) jestem bardzo zadowolony z zakupu Yamahy YZFR6 zostawiając swoj motocykl w... Kamil Polecam jak najbardziej (1) Mam doczynienia z firma od wielu lat i nigdy sie nie zawiodlem. Moge smialo... Damian zx12r (1) kupiłem u nich kawasaki zx12r rok 2002 super maszyna super obsługa polecam... robon
dobra obsługa i niezła oferta (1) Dobra oferta, dopełniona wspaniałą obsługą, która jest połączeniem wiedzy,... kubar Udany zakup (1) Zakupiłem w bikemasterze Bmw R1150GS i jestem bardzo zadowolony z zakupu!!... Mirek Radek - opinia (1) Profesjonalny serwis i obsługa pan Tomasz zna się na rzecz doradzi i... Radek Polecam wszystkim rowerzystom (1) Polecam, jestem zadowolony. Wszystko ok a rower w końcu sprawny :) Łukasz Partacze (2) Naciągacze na pieniądze, nieznajomośc podstaw mechaniki a zabieraja sie za... Klient Wiesław - opinia (1) dzisiaj skorzystałem z usług serwisu.Nie będę się rozpisywał.Krótko mówiąc... Wiesław misiakw - opinia (1) dziewczynie zamówiliśmy spodnie, przyjechały dopiero po 3 miesiącach. ja od... misiakw daniel - opinia (2) Słaby ten salon poszedłem zobaczyć ich oferty a tam trzy motory na... daniel Bradzo miła obsługa (1) Dziś kupiłem u nich kask LS2, kurtkę MTN ultravent i rękawicę MTN Demon.... Marcin Prawie nowy skuter do remontu (1) Niestety negatywnie wyraze sie o usługach tego warsztatu. Oddalem w maju... elystar "Mechanik" z polecenia (1) Mój ledwo co kupiony motocykl miał problem z odpaleniem. Znajomy znajomego... tom Serwis godny polecenia (1) Serwis i sklep jak najbardziej godny polecenia. Kris Polecam (2) Polecam Skutermania w Sopocie . Znają się na robocie i są cierpliwi.... jacek Polecam (1) Szybko, sprawnie, miła obsługa, przystępne ceny. Krzysztof (...) (1) motocykl bezwypadkowy?odpowiedź tak , czyli jak mój mechanik stwierdzi dzwona... Monika Naprawdę Warto ! (1) Przywiozłem tam Swojego keewaya wieczorkiem i miałem go wieczorkiem. Nie wiem... Piotr Opinia po kilku zakupach. (1) Padł mi akumulator i trafiłem na ten sklep, zaniosłem stary do sprawdzenia,... Marek M.