fachowa obsługa (1) Bardzo polecam sklep Marvel. Obsługa pana Grześka z działu kasków i odzieży... piotr witecki Serwis i sklep (1) Nie moge powiedziec zlego slowa o tej firme, motocykl po przegladzenie dziala... Marcin POLECAM (3) Szybko i tanio naprawde jestem zadowolony. Motor smiga jak nigdy :) Grzegorz
OK (1) Ilośc towaru na półkach nie urywa dupy, ale to początek sezonu może dowiozą,... MówcaUmarłych mogł by być lepiej (1) Obsługa super,lecz zatowarowanie sklepu rozczarowuje,długi okres oczekiwania... adasko1 Przestrzegam przed tą firmą (4) 23.03.2009 kupiłem dziecku samochod akumulatorowy hammera 2 osobowego.Po... Krzysztof K. ODRADZAM (3) W LIPCU KUPIŁAM QADA JUZ PO TYGODNIU ZACZEŁO W NIM COS SZWANKOWAĆ WIEC... IWONA zdecydowanie na plus! (2) pierwszy raz trafiłem na ofertę PB 2 lata temu. Aż tyle czasu zajęło mi... martinez Rewelacyjna sprawa (1) jeśli ktoś nie ma własnego motocykla albo chce zaprosić kolegów na... Paweł, Gdynia Polecam wszystkim (1) Z Panem Tomkiem współpracuję od dobrych 6 lat. Jeżdżę nie najnowszym... Paweł z Żabianki zgadzam się z kolegą (1) miałem podobną przygodę tylko nie jechałem z wawy ale z elbląga wziąłem... Zbyszek Michał - opinia (1) chciałem kupić całość na motor.. wybór nie był duży, na zamawiane rzeczy... Michał Naprawa roweru (1) Serwisant zaimponował mi. Mam starego grata, w którym uszkodziła mi się... Adam Wysepka (NIE) profesjonalizmu (5) W moim rowerze przeskakiwał napęd. Mimo wcześniejszego tel. umówienia,... Piotr Nie byłem w sklepie ale i tak niestety mogę coś o nim powiedzieć (3) Otóż pracownicy i klienci codziennie zatruwają życie okolicznym mieszkańcom... Andrzej leon123 - opinia (1) super obsługa pełen prowesjonal . leon123 serwis (1) Masakra. Moto po wypadku a panowie "serwisanci" przekonują że rama na 100%... mr Serwis nie najtańszy, ale z jakości już kilka razy byłem zadowolony (1) Co do sklepu, mały ale nieźle zaopatrzony. Obsługa zabiegana ale skuteczna :-) WK Salon prowadzony przez zapaleńców (1) Byłem, kupiłem, jestem zadowolony. Klubowa atmosfera i fajne rozmowy gratis :-) WK Oczopląs (1) Długo nie wiedziałem o istnieniu tego salonu. Gdy dowiedziałem się że mają w... Damian Jeżyk