Niezłe ceny (1) Nabyłem rękawice letnie ze skóry perforowanej. Rozmiarówka dobra, jakość... figaro VFR Porażka (1) Witam! Ostatnio rozglądając się za maszyna odwiedziłem oba salony... Serafin Sklep i serwis godny polecenia. (2) Sklep z profesjonalną obsługą i indywidualnym podejściem do potrzeb... Franek
dobre ceny (1) Kupiłem u nich komplet ubrań i jestem bardzo zadowolony. Ceny naradę dobre, a... mati Marna jakość, odmowa przy zgłoszeniach gwarancyjnych (2) Całkowicie odradzam ten sklep. Ceny są ok, ale otrzymuje się produkt o bardzo... Kuba Dziwne praktyki (2) Z jednej strony sprzęty mają często książkę serwisową a więc i weryfikację... Boogee Jak najbardziej polecam!!! (1) Witam Kupilem w tym salonie Ducati Monster 620.Pojezdzilem nim w sezonie i... Dukat Monster Polecam (1) Witam, od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Bandyty.... :) polecam (1) dzis skorzystałem z usług serwisu,dla mnie rewelacja ,przyjechali zabrali... Paweł Nie zgadzam się z powyższą opinią (1) Serwisuję się u Tomka od 3 lat i nigdy nie miałem powodów do narzekań. Mój... Łukasz Nie Polecam (1) Po wyszukaniu motocykla w internecie,pojechalismy z kolegą oglądnąć motocykl... Michał POLECAM !!! POLECAM !!! (2) Nie mogę się nadziwić czytając negatywne opnie na temat BIKEMASTER dlatego... Jacek Niedoszły klient (2) Byłem w tym salonie 2 razy. Za pierwszym razem wszedłem do salonu, za... klient nic ciekawego (1) nic ciekawego tam nie ma z zalem stwierdzam ,a mieszkam ze 3 km od tej... czesłaf NIE POLECAM (2) Szukając kolejnego motocykla trafiłem na firmę PLANETBIKE, po przeczytaniu... GUMA Honda dax (1) Witam Słyszałem, że chłopaki z pomirskiego zajmują się Hondami dax i niby... adrodax Jeśli motocykl to tylko w Alumaxie. (1) Kupiłam motocykl Romet Division. Dodam tylko,że totalnie nie znam się na... atteloiw Niewiarygodni (1) Witam. W czerwcu szukałem dla siebie VFRke. Jako, że mieszkam w Słupsku... Michał NIE POLECAM - Uciapany (1) Nie polecam sklepu. Po zamówieniu okazało się że uszczelniacze zawieszenia... Uciapany Średnia obsługa, serwis fatalny (5) W moim przypadku byla to naprawa skutera. Wtedy jeszcze nie bardzo znałem sie... Valujev