Polecam chłopaków! (1) Chłopaki ściągają moto z Włoch, sam sobie znalazłem ogłoszenie a oni tylko... Adrian Polecam (1) Nie jestem specem od motorów, jestem początkującym bikerem (2 sezon).... ewerte Niezłe ceny (1) Nabyłem rękawice letnie ze skóry perforowanej. Rozmiarówka dobra, jakość... figaro VFR
Porażka (1) Witam! Ostatnio rozglądając się za maszyna odwiedziłem oba salony... Serafin Sklep i serwis godny polecenia. (2) Sklep z profesjonalną obsługą i indywidualnym podejściem do potrzeb... Franek dobre ceny (1) Kupiłem u nich komplet ubrań i jestem bardzo zadowolony. Ceny naradę dobre, a... mati Marna jakość, odmowa przy zgłoszeniach gwarancyjnych (2) Całkowicie odradzam ten sklep. Ceny są ok, ale otrzymuje się produkt o bardzo... Kuba Dziwne praktyki (2) Z jednej strony sprzęty mają często książkę serwisową a więc i weryfikację... Boogee Jak najbardziej polecam!!! (1) Witam Kupilem w tym salonie Ducati Monster 620.Pojezdzilem nim w sezonie i... Dukat Monster Polecam (1) Witam, od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Bandyty.... :) polecam (1) dzis skorzystałem z usług serwisu,dla mnie rewelacja ,przyjechali zabrali... Paweł Nie zgadzam się z powyższą opinią (1) Serwisuję się u Tomka od 3 lat i nigdy nie miałem powodów do narzekań. Mój... Łukasz Nie Polecam (1) Po wyszukaniu motocykla w internecie,pojechalismy z kolegą oglądnąć motocykl... Michał POLECAM !!! POLECAM !!! (2) Nie mogę się nadziwić czytając negatywne opnie na temat BIKEMASTER dlatego... Jacek Niedoszły klient (2) Byłem w tym salonie 2 razy. Za pierwszym razem wszedłem do salonu, za... klient nic ciekawego (1) nic ciekawego tam nie ma z zalem stwierdzam ,a mieszkam ze 3 km od tej... czesłaf NIE POLECAM (2) Szukając kolejnego motocykla trafiłem na firmę PLANETBIKE, po przeczytaniu... GUMA Honda dax (1) Witam Słyszałem, że chłopaki z pomirskiego zajmują się Hondami dax i niby... adrodax Jeśli motocykl to tylko w Alumaxie. (1) Kupiłam motocykl Romet Division. Dodam tylko,że totalnie nie znam się na... atteloiw Niewiarygodni (1) Witam. W czerwcu szukałem dla siebie VFRke. Jako, że mieszkam w Słupsku... Michał