DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!! (4) pojechałem wczoraj do Gdańska(360 km z W.wy) celem zakupu motocykla XJR 1300.... MARCIN SUPER WYBÓR (1) Kupiłem kingquad, dobra cena, do tego zarejestrowany, dostałem od ręki, nawet... Marcin (...) (2) z konieczności kilka razy odwiedziłem serws kawasaki PROKAR gdyż mieszkałem... kiwak
SUPER SKLEP (2) Super sklep! Super obsługa! POLECAM!!!!!!!! Mają być karty stałego klienta ;) RiO Mogłoby byc lepeij (1) Ceny w sklepie są konkurencyjne, ale na zamówiony towar czekałem 11 dni,... tommm Pełen profesjonalizm ...Najlepszy serwis w 3 Mieście , (1) Korzystam z usług serwisu firmy od 2010r. Serwisuje zakupionego u nich... Kobretti Tylko Alumax (1) Kupiłem w 2009 roku w firmie Alumax skuter, tak jak Panowie kazali był... Adam Przerywacz (1) Odradzam zakupy! Zakupiłem 20 czerwca 2012r przerywacz do kierunków ledowych.... Borys Odzież CR8 - największy badziew (1) Generalnie koleś już na starcie zjeżdża z ceny tych swoich "lepszych"... BlueUser NIE polecam odzieży CR8 creight (1) Kupiłem ... zrobiłem 10tyś km - kurka do śmietnika. Badziewna skóra,... Zenada KOMBINEZONY (1) Szukałem w całym trójmieście kombinezonu BERIK i znalazłem je tylko w... Gixxer korzystanie z serwisu (1) Oddałem motocykl do przeglądu kontrolnego . Szybko, tanio i solidnie.Nie... Jacek Chcę kupić motocykl w Bikemaster Honda transalp 2003r (1) Witam czytam różne opinie o sprzedawcy może ktoś pomoże w s prawie... Kamil Olsztyn Warsztat, bardzo nie profesjonalne podejście do klienta. Odradzam (2) Jako sklep z częściami to pierwsza klasa, znają się na rzeczy, doradzą,... Tomasz Super ! (1) Polecam duży wybór asortymentu. Ubrałem się od stóp do głowy za rozsądne... król julian Jestem zawidziony (1) Po wpłaceniu kasy już nie jesteś klientem tylko petentem. Pan Grzegorz... Zawiedziony ok (1) ok robert Sprzedawajcie Seat-y a nie motocykle (1) Raz byłem na "dniach otwartych" w Yamaha totalna żenada sprzedawca... andrzej Polecam chłopaków! (1) Chłopaki ściągają moto z Włoch, sam sobie znalazłem ogłoszenie a oni tylko... Adrian Polecam (1) Nie jestem specem od motorów, jestem początkującym bikerem (2 sezon).... ewerte